Postcode Fuck

Ben je op zoek naar een spannende en sexy hangout op het internet? Dan ben je bij Postcodefuck.nl op het juiste adres.Dit platform biedt alle leden de gelegenheid om een leuke en spannende date aan de haak te slaan. Deze site staat daarom ook bekend om ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Spreekt deze site je aan? Dan kun je je geheel gratis aanmelden op de site, zonder abonnementskosten, discreet en anoniem contact opzoeken met anderen. Je kunt op deze site dus al je expliciete ondeugende fantasieën kwijt. Dat is ook de doelstelling van deze site. De site is er niet alleen voor entertainment doeleinden. Doordat het ook echte leden bevat kan het naast de entertainment ook dienen als ontmoetingsplaats om een spannende date te scoren. Op deze site vind je zowel natuurlijke als gemodereerde profielen die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet mogelijk is. Veel Postcodefuck.nl leden gingen jou voor en vonden een uitlaatklep. Aarzel dus niet, maar registreer je vandaag nog helemaal gratis als Postcodefuck.nl lid.

Doelgroep

Deze site is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar erotisch contact, vriendschap, seksdate en meer. Deze site is bedoeld voor een ieder vanaf 18 jaar en ouder die ondeugende fantasieën willen delen met anderen. Door een profiel aan te maken kom je gemakkelijk en snel in contact met andere leden die voldoen aan jouw interesses, voorkeuren en eisen. Ga vandaag nog aan de slag met het vinden van een geschikte postcodefuck date.


Aanmelden

Wil je lid worden, maar weet je niet hoe je je moet registreren? Aanmelden op deze site is heel eenvoudig. Bij het online formulier met als kop 'begin direct met flirten' kun je alvast een nickname, wachtwoord en e- mail adres ingeven en klikken op gratis aanmelden. Vervolgens kun je je geslacht, voorkeur en geboortedatum opgeven. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je dan op het gratis aanmeld knop klikken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Nadat je de aanmelding hebt bevestigd kan je direct met andere leden in contact komen.


Tarieven

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Echter heb je als nieuwe lid beperkt toegang tot de functionaliteiten van de site. Om contact op te nemen met andere leden wordt een kleine vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Je kunt veilig betalen voor de credits door middel van iDeal (ABN Amro, ING, etc.), Creditcard, ClickandBuy, MisterCash en telefoon. Pakketten & Kosten Betalen via een credit pakket is eenvoudig en voordelig. Hieronder vind je een overzicht. XSMALL, 40 credits, 8 berichten, €1,25 per bericht, €10,00 SMALL, 85 credits, 17 berichten, €1,18 per bericht, €20,00 MEDIUM, 165 credits, 33 berichten, €1,06 per bericht, €35,00 LARGE, 415 credits, 83 berichten, €0,90 per bericht, €75,00 XLARGE, 785 credits, 157 berichten, €0,80 per bericht, €125,00


Contact gegevens

Heb je vragen en of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf door het online contact formulier in te vullen en op te sturen. In dit formulier moet je onder andere je naam, nick name, e- mail adres onderwerp en bericht ingeven. Daarnaast kun je ook een e- mail sturen naar [email protected] Next Step Media B.V. Louis Couperusplein 2 2514HP 's-Gravenhage [email protected]


Postcode Fuck Reviews

  Gegarandeert 100 procent nep

  Als jij je inschrijft kun je alleen kiezen uit nepprofielen van vrouwen. De site is van Next Step Media, een bekende oplichter met veel nepdatingsites. Als jij je toch wilt inschrijven bij deze oplichter moet je akkoord gaan met het volgende:

  "Mijn gegevens zijn correct en ik maak een account aan. Door deel te nemen verklaar ik akkoord te gaan met het gebruik van fictieve profielen, algemene voorwaarden, cookie statement en privacy statement"

  Jij mag dus geen foute gegevens invullen in je profiel. Next Step Media mag wel nepprofielen aanmaken, om jou voor de gek te houden en op te lichten.

  Sterke punten
  Ze geven toe dat ze gebruik maken van fictieve profielen.

  Zwakke punten
  De profielen zijn nep, vrouwen, mannen en stellen die op zoek zijn naar een man of een stel kunnen zich niet inschrijven.

Bezoek Postcode Fuck

Schrijf je eigen review