PassieDate - 7 Reviews

Last updated: 1 mei 2018
PassieDate Logo

12.5% aanbevolen, 7 Reviews

  1. PassieDate informatie
  2. Gratis inschrijven
  3. Fictieve profielen
  4. Tarieven
  5. PassieDate Reviews
  6. Schrijf ook een review over PassieDate

Niet tevreden over PassieDate? Probeer dan eens Lexa.

PassieDate informatie

PassieDate is een andere datingsite dan andere datingsites. PassieDate vindt het belangrijk dat jij jezelf laat zien hoe jij echt bent. Hier vind jij zeker jouw perfecte match. Je kunt altijd en overal contact hebben. PassieDate werkt namelijk op jouw computer, maar ook op jouw smartphone en tablet. Houd contact, waar en wanneer je maar wilt.

Op PassieDate vind je snel snel leuke singles in jouw buurt. Tevens kun je veilig en met een gerust hart online daten. PassieDate zal nooit persoonlijke gegevens of exacte locatie doorgeven, maar helpt jou zoeken naar een date in jouw regio. Op deze datingsite kun je met succes een leuke date of relatie vinden. Schrijf je nu snel in en ontdek wat PassieDate jouw te bieden heeft. Lees de succesverhalen op de website van PassieDate.

Deze website is niet meer actief!

PassieDate Details

Hits: 1092

URL: http://www.passiedate.com/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 7

Gratis inschrijven

Aanmelden is geheel gratis op PassieDate. Het inschrijven en maken van een profiel is erg gemakkelijk. Je hoeft alleen een paar simpele stappen te volgen en je hebt een profiel aangemaakt. Zo moet je namelijk aangeven of je een man of vrouw bent, een e-mailadres opgeven en een gebruikersnaam.

Wanneer alle informatie is ingevuld, wordt er een bevestigingsbericht gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Klik dan op de link in de e-mail om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij PassieDate.

Fictieve profielen

PassieDate maakt gebruik van fictieve profielen met als doel entertainment voor gebuikers. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met een fictief profiel.

Let dus goed op en verspil jouw gekocht credits en tijd niet aan deze fictieve profielen!

Tarieven

Inschrijven en een profiel aanmaken is bij PassieDate is gratis. Ook heb je de mogelijkheid om gratis berichten te lezen. Daarnaast kun je gratis zoeken profielen met de handige zoekfunctie op PassieDate. Als je met andere gebruikers van PassieDate wil communiceren is het vereist om een betalend lid te worden. Een bericht is gelijk aan 1 credit, je hebt dus credits nodig om berichten te verzenden. Het is mogelijk om te betalen via de telefoon. Je kunt een bundel credits aanschaffen, wat bovendien ook goedkoper is. Daarnaast kun je betalen via iDeal, Bancontact/MrCash of creditcard. Op je afschrift komt de vermelding "Stg Derdengelden Pay.nl inzake Securesafepay"

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer de actuele tarieven op de website van PassieDate.


Maak nu een gratis account aan op PassieDate

PassieDate reviews (6):

PassieDate - Oplichters

0

Review:
Oplichters,ik heb meermaals een afspraak gemaakt en telkens als ik de volgende dag afspreek met een vrouw komt ze met een smoes dat ze niet kan,en nu ik probeer de site maar krijg geen verbinding met passiedate,alle andere site gaat wel maar aleen passiedate gaat niet,ik vind het absurd oplichterij,vestaan die profielen wel.

Sterke punten:
Ik ga ze opgeven voor de rechtbank wan heb veel getuigen.

Zwakke punten:
Ze spelen met de gevoelens van een mens,een dat gaat slecht aflopen.....ik heb getuigen en nog menigte

Faissal Ja beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden

PassieDate - nep nep

0

Review:
deze site is fake pas op

monikk beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden

PassieDate - Oplichting

0

Review:
Deze site is pure oplichting ze sturen je veel smsen en als je reageerd worden je vragen genegeerd en worden der van alle smoesje verzonnen om je inderdaad aan het lijntje te houden dus mensen ik raad deze site dus absoluut af echte oplichters!!!!#####

Zwakke punten:
Oplichting geld klopperij

Jan beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden

PassieDate - Niet betrouwbaar

0

Review:
Een site alleen op geld uit volgens mij werken de members op procent zoveelste te langer ze je aan het lijntje houden zoveelste meer ze verdienen. Afspraak wordt telkens met een smoes opgezegd en vragen dan een nieuwe afspraak en lokken he telkenmale met een vraagje zodat je zou terug reageren en het kost je telkenmale 10 punten

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichting

Koen beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden

PassieDate - oplichting

0

Review:
pure geldklopperij, Heb aan de support email gestuurd geen reactie.

robert beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden

PassieDate - geldklopperij

0

Review:
ik beveel passie date niet aan! proberen alleen geld uit je zak te kloppen!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Ab beveelt PassieDate NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Algemene Datingsites » PassieDate