Paiq

Als je van chatten houdt is dit de datingsite! Je kunt alleen contact hebben met andere singles door een chatvenster. Nadat je een soort van persoonlijkheidstest hebt ingevuld. Naarmate je langer met iemand chat worden de foto's toegankelijk. Een leuk idee. Inderdaad geen honderden profieltjes en nietszeggende omschrijvingen maar je kunt wel foto's selecteren. Dit "goed, beter, best" selectiesysteem laat uiteindelijk de beste keuzes over (uit dat stapeltje). Aan mij om daar wel of geen contact mee te zoeken middels 'one-liners' waar je credits voor moet hebben. Die moet je kopen dus helemaal gratis is de site zeker niet. Voor ? 1,30 heb je echter al 65 credits, voldoende om meerdere berichten te versturen.

Sterke punten
Chatten, foto's selecteren en een matchingssysteem waarbij afstand een criterium is. Credits zijn betaalbaar waardoor het voor iedereen mogelijk wordt contact te maken.

Zwakke punten
Matchingssysteem is wat vaag (wat betekent datingbasis bijvoorbeeld?).
Je bent afhankelijk van het online zijn van de ander tot je alle foto's kunt zien. En of de ander jouw one liner accepteert.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden