Uitgepaiqt

Uiteindelijk kwam ik er achter dat Paiq gewoon aan hetzelfde euvel lijdt als alle andere dating-sites, namelijk een groot overschot aan mannen. Ik werd steeds minder vaak gematcht, met steeds minder passende dames, kocht een paar matches, hielp ook niet. Op het laatst was mijn 'eerstvolgende match' gepland voor 'binnen 30 dagen'. Dat schiet op!
Ik vroeg één van de weinige contacten die nog wel eens antwoordde hoe vaak zij nou gematcht werd, bleek dagelijks te gebeuren! (dame, gebonden, boven de 60...). Dat deed voor mij wel ongeveer de deur dicht: weinig dames worden voortdurend gematcht met heel veel verschillende heren, dat leidt tot de van datingsites welkbekende gemakzucht (voor jou tien anderen, op minimaal niveau aan het lijntje houden, etc.)

Dat in combinatie met de grote nadruk op chatten, dat nauwelijks leidt tot real life ontmoetingen, maakt Paiq tot een soort romantisch getint Facebook. Ik ben dus maar afgehaakt, dit is het ook niet echt.

Sterke punten
grappig, speels, in het begin

Zwakke punten
matching niet al te sterk (zie eerder review), scheve verhouding mannen/vrouwen

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Alle datingsites zijn niet voor de gemiddelde man.Vrouwen hebben te veel keuze,en gaan bijna 100% op het uiterlijk af.

Klopt denk ik ook wel. Datingsites zijn vooral leuk voor vrouwen, die worden immers massaal bejaagd door mannen. Mijn indruk is dat vrouwen totaal geen initiatief hoeven te nemen als ze dat niet willen. Ik hoor dat wel eens van vriendinnen. Zij krijgen in de regel enorm veel aandacht/berichtjes van mannen op datingsites.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden