Paiq-frustraties

Paiq-frustraties

Bijgaand een fragment uit 'n chat die ik voerde:

Ja, die frustraties t.a.v. Paig-contacten ken ik ook wel. Veel mensen reageren inderdaad überhaupt niet. Ik zelf heb één iemand afgewezen en hem dat netjes verteld. Het was een combinatie van afstand en het hebben van een andere relatie. Je merkt overigens dat Paiq, net als andere dating sites eigenlijk op twee benen hinkelt. Of misschien wel op drie: de sex-contacten, de "ideale-relatie"-zoekers en degenen die gewoon op zoek naar een maatje zijn en verder wel zien wat er van komt. En dat levert dan die frustraties op: de sexcontactzoekers willen niet het halve land afreizen, de "ideale vriend"-zoekers willen in een pasklare illusie stappen, en de maatjes-zoekers worden opgescheept met contacten die vaak op zoek naar iets anders zijn.
Iets anders dat ik bij Paiq niet begrijp zijn de Paiq-indexen. Zo hebben wij een index van 50, maar ik ontving ook namen van mensen met wie ik slechts 'n index van 18 scoorde.

Sterke punten
Het systeem dat Paiq hanteert, spreekt me erg aan. Je weet al het een en ander over een contact voordat je zijn of haar foto ziet. Het uiterlijk speelt daarom een andere rol.
En laten we wel zijn: het is gratis! Je hebt niet het idee dat er iemand in België rijk zit te worden van jouw onvervulde wensen.

Zwakke punten
Er wordt m.i. te weinig rekening gehouden met de locatie van de contacten. Mijn "dichtstbijzijnde" woonde toch nog altijd op een afstand van 50 km.
En ik begrijp niets van de indexen.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

1 reactie

Beste christiaan,
Het komt denk ik door het beperkt aantal contacten dat beschikbaar is. Dit is niet vervelend bedoeld, maar er zullen waarschijnlijk een stuk minder oudere mensen op paiq zitten. De mogelijkheden voor een match in de buurt die ook nog hoog scoort zullen dus beperkt zijn. Zelf (ik ben 23) krijg ik alleen maar matches van 90 of hoger (wat geen garantie is voor een goede match, ik heb matches van 70 of lager gehad waar ik het beter mee kon vinden) en ik krijg ook regelmatig matches die minder dan 50km bij me vandaan wonen.
Verder ben ik het met je eens dat het soms niet werkt omdat mensen er met andere intenties op zitten.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden