Geen gezeik, wel gechat :)

Geen gezeik, wel gechat :)

Heb er een paar x via gedate, maar de meeste dames blijven huiverig. Maar dat geef ik ze, er zijn te veel schunnige, opdringerige en (zoals ik hier bij de reviews lees) chagrijnige lomperikken om met elke man die het voorstelt te daten.

Ben wat leuke meiden tegen gekomen, wat minder leuke en gewoon gezellige dames. Niet elke is een babe, maar zeker ook niet elke een heks. De representatie van real life is wel redelijk vertegenwoordigt.

Qua leeftijden kan ik weinig zeggen, qua man vrouw verhouding alleen de inschatting meer mannen (zoals altijd), en qua persoonlijkheid... de meisjes zijn, naar mijn ervaringen, vaak verlegen en zoeken vooral gezellige contacten en wat ik hoor over de mannen is vooral nerdy, opdringerig, zoeken iets serieus (vaak wanhopig) óf een scharrel.

Sterke punten
Gratis, wat ze ook zeggen.

Voldoende contacten: Ik heb, als man, gemiddeld elke dag een nieuwe dame leren kennen. Matches, speeddates, battledates. Hoe actiever je bent, hoe meer matches je krijgt.

Geen vleeskeuring: Maar die index/matching klopt niet altijd. Soms met 40 punten een betere klik had dan 90+. Dus dat zegt zeker niet alles. Maar gemiddeld zie ik er wel een lijn in. In real life heb je ook niet altijd chemie, ondanks dat het wel zou kloppen.

Mogelijkheid tot oneliners, dus je kan wel een beetje keuren ;) Gelukkig!

Je kan overigens gewoon invullen "Zou je het bezwaarlijk vinden als een potentiële partner aanzienlijk ouder/jonger is dan jijzelf?" én "Zou je het onoverkomelijk vinden als een potentiële partner 100km bij je vandaan woont?"
Dus je hebt een grote mate van controle over leeftijd en afstand. Voor mij persoonlijk geld dat het grootste leeftijd verschil 5 jaar was, waar ik geen problemen mee heb. De grootste afstand was ongeveer 120km (from the top off my head) en dat vind ik best.

Geduld is een schone zaak, het zijn veel vragen (oew, zwak punt!), maar als je die allemaal beantwoord hebt, krijg je best degelijke matches!


Ik sluit me aan bij jan van 2 februari. Goeie site, (momenteel) vooral voor vrouwen erg aangenaam.

Zwakke punten
Vrouw tot man verhouding is groot, maar op welke site is dit niet zo, hé.

-Wat meer Icebreakers
-Heb wat contacten die niet vaak online zijn, geef die incentive online te komen ;)
-Toon de verhouding man/vrouw, en eventueel wat drastischer, trek die verhouding recht
-Bied een anoniem forum aan

-Best wel veel vragen

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden