Niet..

:(

Sterke punten
Het is gratis

Zwakke punten
Het matchingssysteem slaat kant noch wal,je vult in dat je niemand jonger wil en verder woont dan 100 km en je krijgt alleen mannen die 10 jaar jonger zijn en aan de andere kant van het land wonen.De kans dat ik morgen in de lift een betere match tegenkom is groter..

De site staat toe dat je "blanco"het gesprek ingaat,zonder dat je vooroordelen kan hebben over het uiterlijk,nou het spijt me maar het is gewoon een gouden kans voor de qua uiterlijk wat minder bedeelde mannen ,toch een gesprek met een vrouw aan te kunnen gaan,iets wat ze in het dagelijks leven nooit zouden durven.

Je bent verplicht eerst een kwartier met iemand te praten voordat je pas ziet hoe deze persoon er uit ziet,tja het oog wil ook wat dus leuk gesprek of niet als de foto zichtbaar is en t bevalt me niet klik ik ze zonder pardon weg.Verspilling van m'n tijd dus.

Het merendeel van de mannen zit daar om seksdate's te regelen.

Slechte verbinding je valt tijdens gesprekken steeds weg


Bij het foto's beoordelen( ook zo'n typisch fenomeen) beoordeel je welke foto je het meest aanspreekt,maar van de 10 spreken ze me allebei niet aan maar je MOET dus 1 foto kiezen uit 2 voor mij lelijke mannen,waarvan er 1 dus een positieve beoordeling krijgt en daardoor een vervalst gevoel van zelfvertrouwen, want je krijgt een cijfer te zien naar de beoordelingen op je foto.Ook weer niet eerlijk dus.

Ik was onlangs online,en gedurende 3 uur lang kwam er geen enkele speeddate langs en als ik m wilde zoeken kreeg ik te zien momenteel geen kandidaten beschikbaar.Op dat moment waren er zogenaamd 2000 paiqers online,ik heb dus m'n twijfels over het aantal leden en het aantal mensen dat daadwerkelijk dagelijks online is.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

reacties

foto's beoordelen tja zoals het overkomt jij bent geweldig en al die mannen niet klinkt best arrogant....als je echt zo geweldig bent of te goed bent voor al de mannen wat doe je dan eigenlijk op een datingsite?


simpel gezegt als de site niet bevalt of je iedereen te lelijk vind kun je er gewoon mee stoppen maar het feit dat jij zo goed bent en toch via dating site iemand moet vinden zal er aan jou misschien ook iets mankeren misschien niet kwa uiterlijk maar kwa innerlijk en andere mensen hebben dat misschien andersom

Ik vind de matches van Paiq ook totaal niet kloppen.
Ik vraag me af wat ik eigenlijk te zoeken heb op Paiq.
Hopen op die enen toevalstreffer die wel klopt.
Tot nu toe niks.

"dus leuk gesprek of niet als de foto zichtbaar is en t bevalt me niet klik ik ze zonder pardon weg"

Met zo'n houding kan ik me goed voorstellen dat je nog single bent (en blijft)...

Ik ben het helemaal niet eens met Bobbi. Mijn ervaring met paiq is juist wel heel goed.Er zitten natuurlijk mensen bij die niet eerlijk zijn of meteen beginnen over een date maar de meeste mannen zijn gezellig en gaan in eerste instantie voor een gezellig babbeltje. En als je dan toch hun foto wat eerder wil zien kost je dat maar een paar credits die je makkelijk kunt kopen en niet duur zijn. Over die slechte verbinding: ik heb daar nog nooit last van gehad dus zijn het misschien de mannen die Bobbi meteen wegklikken omdat ze al snel doorhebben hoe ze is.

heb juist goede ervaring met deze site, in het begin geen goede matches maar dat kwam ook omdat ik niet alle voorkeuren had opgegeven. Nu ik dat heb gedaan best wel veel matches en hele leuke gesprekken. Dat het oog ook wat wil ben ik met je eens, maar durf ook verder te kijken dan je neus lang is.

Op paiq en ook alle andere datingsites kun je maar het beste vrouw zijn merk ik, Hoef je totaal geen moeite te doen. Maar goed dit komt waarschijnlijk door al die enge en rare mannetjes die alle vrouwen gaan zitten spammen enz in de hoop op dat er een reageert. Dat foto's beoordelen begrijp ik ook nooit zo goed overigens. heb 2 foto's erop staan en allebij hebben ze een score van 9,8 ??? Je gaat bijna denken dat er rijen vrouwen staan te wachten op je haha

Ik ben het helemaal eens met Bobbi! Ik schrik me soms lam, als de foto ineens scherp wordt. In "het echte leven" zou deze man niet met mij praten en ik ook niet met hem. Ik vind het echt belachelijk dat mensen zeggen dat uiterlijk er niet toe doet. Volgens mij is de eerste aantrekkingskracht die je hebt met iemand fysiek...dus gebaseerd op uiterlijk. En wat iemand knap of mooi vind is voor iedereen persoonlijk. Waarom zou ik mijn uiterlijk moeten verhullen? Ik heb niks te verbergen! Ik ben trots op hoe ik er uitzie! Het concept van deze site geeft voor mij de boodschap, dat mijn fysieke verschijning er niet mag zijn en dat ik door een goed gesprek een man dan maar voor me moet winnen...en dit dan ook andersom. Helaas zo werkt het niet en ik vind die boodschap ook erg ongezond!

@ Maria: Als je me probeert af te bluffen doe je huiswerk dan eerst,er staan hier veelal negatieve reacties vooral over de verdinding die wegvalt,maar.. goeie!!Beetje triest trouwens dat je betaalt om de foto van degene waar je mee praat eerder te zien toch bang dat je met een lelijkerd je tijd zit te verdoen misschien???

@ Alex: Jouw toekomstige vriendin is zeker heeeeel aardig maar heeeeeel lelijk tja met jouw houding zat t nooit meer worden dan dat..veel succes ermee!!

@ Steef ik had het niet beter kunnen bewoorden zoals jij het omschrijft ik ben het helemaal met je eens,mensen die schreeuwen dat uiterlijk er niet toe doet is bullshit .Beauty is in the eye of the beholder en als IK t er niet uit vind zien dan vind ik dat.

Bobbi is precies de gemiddelde Nederlandse vrouw die je op datingsites e.d. aantreft. Arrogant tot op het bot en meestal staat daar niks tegenover wat betreft uiterlijk of intelligentie.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden