Paiq

Ik hou van jonge vrouwen en krijg bij Paiq ,alleen maar vrouwen van mijn leeftijd en ouder . Ik vind ik dat niet erg aantrekkelijk . Dus heb ik nu een stel oudere dames , waar ik mee klets .Maar verder niets mee wil . En deze oudere dames willen geen kinderen meer ; dus blijf ik alleen met mijn kinderen als ik verder niets doe als alleen maar Paiq . Ja, ik hoor je al zeggen .. dat kun je instellen .Klopt , heb het gedaan ; maar krijg nog oudere dames voor me neus . getest met het veranderen van mijn eigen leeftijd en jaaaa hoor , de jongere kwamen een voor een de revue passeren .Maar dat zou niet eerlijk zijn . Dus of n computer n mens kan uithuwelijken ? We zijn geen moslims . Ik heb nog geen enkele kennis aangemeld ,schaam me ervoor en die score , ach wat n nonsense . In life heb ik leuke sociale contacten ;maar hier krijg ik niet de juiste schijnbaar .

Zwakke punten
n computer met uithuwelijkse software

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

reacties

Ik denk dat jouw ervaring niet direkt de schuld van Paiq is maar bij iedere site speelt.
Het valt mij op dat veel mannen een veel jongere partner zoeken.Ikzelf ben 61 jaar en als ik in mijn "doelgroep" (61-65 jaar) zoek lees ik vaak dat ze een vrouw van 40-50 willen.
Nou, dan moet je volgens mij een BN'er zijn of een zeer vette bankrekening hebben.
Vaak krijg ik ook weer reacties van 10 jaar oudere mannen. Dat begrijp ik best, nee heb je, ja kun je krijgen. Ik laat ze dan netjes weten geen interesse te hebben. Dus wat is nu eigenlijk het probleem ?

Ik kan de review van bert wel onderschrijven. Deze 'oude bok' houdt ook wel van een groen blaadje......maar dat begrijpt de paiq-computer nog niet. Dan maar de computer neppen en opbiechten zodra er een leuk contact voorbij komt.

Hello! ceekkgd interesting ceekkgd site!

Ben het helemaal eens met Ineke. Ik ben 41 en ik zit niet te wachten op een ouwe viezerik, bekijk het even, zeg.
Even kort door de bocht, maar ik erger me echt wild aan kwasten zoals Bert en Pimmie. Wat denken jullie wel, zeg!
Als ik reacties krijg van veel te oude kerels dump ik ze onmiddellijk. En als ze zich in eerste instantie jonger voordoen krijgen ze alsnog de bons zodra ik erachter kom. Dit soort misleiding doet m.i. nogal ranzig aan.

Misschien geven de jongere dames wel aan geen oude bokken te willen ontmoeten? Het komt van twee kanten hoor.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden