Paiq - een verademing

Paiq - een verademing

Ik Paiq nu sinds een week of twee. Twee leuke matches, en een leuke reactie op een "one-liner" die ik naar een mevrouw met een mooie foto heb gestuurd. Niet uit verliefdheid maar gewoon omdat het een leuke foto was. Afspraken? Wat denk je, ik ben net nieuw op de dating-markt en durf niet over 1 nacht ijs te gaan....eerst ff de kat uit de boom kijken.
Mijn profielen op 3 andere drie dating-sites heb ik er direct uitgeknikkerd nadat ik de exacte werking van Paiq heb ontdekt. Bij Paiq hoef je niet te betalen om concreet met iemand in een chat-gesprek te komen en je bent ook verlost van de profieltjes-jagers die je allerlei hartjes/flirtjes en dergelijke zenden-je kunt geen enkele foto zien. Behalve dan bij het foto's beoordelen, maar daar heb ik als lelijke oude man waarschijnlijk geen last van.....want wees eerlijk, op een foto-datingsite kom je als man tegen een enorme overmacht te staan....en ook dames kijken eerst plaatjes, en je mooie profieltje is dan maar bijzaak....
Wat me opvalt, want tegenstelling tot mijn profielen die ik op andere sites aanhield, daar kreeg ik dagelijks vele hartjes/flirtjes en hoe ze ook meer mogen heten van fotoloze anonieme dames. Nooit op gereageerd. Misschien maar beter ook, want ik heb de indruk dat de dating-sites tegenwoordig ook al druk bezocht en doorzocht worden door professionele dames die de klandizie op deze wijze denken te kunnen uitbreiden.
En het grote pluspunt: direct toegang tot verschillende contactmogelijkheden als je éénmaal door de zure appel van een blind-date, speeddate of een battledate hebt gebeten: chatten, mailen of elkaar aftasten met one-liners!

Sterke punten
zonder foto-lijkt meer op inhoud te gaan
de serieuzere relatiezoeker lijkt meer tot zijn/haar recht te komen
direct toegang tot verschillende contactmogelijkheden

Zwakke punten
je moet wel durven: - een blind date door Paiq geregeld is best wel eng
Ben je niet zo taal-spitsvondig kan het zijn dat je ondanks je mooie inborst en verpakking snel 'te licht' bevonden wordt.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

1 reactie

Leuk! Lees mijn eigen recensie nog eens terug. De leuke dame die ik een one-liner stuurde is al ruim anderhalfjaar mijn partner...we hebben elkaar tijdens wat chats, gesprekken, dates en vakantie steeds beter leren kennen, en inmiddels zijn we nog steeds stapel op elkaar en delen nu dus lief en leed. Het kan dus wel, ligt er denk ik aan hoe je er in staat!

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden