Tijdverspilling.

Tijdverspilling.

Een paar jaar geleden heb ik me een keer ingeschreven op Paiq als niet-betalend lid. En toen was ik er an sich best tevreden over. Regelmatig kreeg ik een match en het speeddate systeem werkte afdoende.

Maar nu is er het nodige veranderd op Paiq. Qua uiterlijk ziet de site er nog steeds hetzelfde uit. Maar qua matching en speeddating is het waardeloos. Bijna niemand reageert en als je contact hebt met iemand dan verloopt het stroef en onprettig. Er hangt een naar zuur sfeertje rondom de deelnemers.

Ook zie ik bij speeddates constant dezelfde namen voorbijkomen. Ik heb dan ook het vermoeden dat Paiq mensen heeft ingehuurd om klanten aan het lijntje te houden.

Als je een relatie of een goed gesprek zoekt dan is Paiq er niet de plek voor. Paiq is definitief over het hoogtepunt heen.

Sterke punten
-Leuk concept.

Zwakke punten
-Matching werkt op alle fronten niet.
-Weinig serieuze deelnemers.
-Speeddates zijn bijna niet te vinden.
-De zeldzame reacties van anderen zijn vaak zuur en onsympathiek van toon.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

3 reacties

Sinds de komst van tinder hebben alle datingsites hun ledenaantal drastisch zien afnemen. Door middel van trucs (oa veel gratis profielen die niet worden opgeschoond) proberen ze de suggestie te wekken dat er volop aanbod is. Maar als je eenmaal als betaald lid de zoekmachine gebruikt dan blijkt dat het aanbod weinig voorstelt.
Voor vrouwen lijkt me paiq ook niet aantrekkelijk omdat ze de mannen doorgaans voor het uitzoeken hebben en het niet logisch is dat ze eerst moeite moeten doen (chatten) om een profielfoto te kunnen zien.

Klopt wat je zegt M. Eigenlijk is alle internetdating tijdverspilling en boerenbedrog. Tinder werkt in mijn ervaring ook niet.

Bij mij werkt tinder in Nederland ook niet. Maar toen ik tinder vooraf op mijn vakantiebestemming instelde, kreeg ik wel veel matches. Met een van deze matches heb ik nu een leuk contact en waarschijnlijk komt ze binnenkort naar Nederland.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden