Spannend!

Ik zet nu net een uur op Paiq, maar wat er dus leuk aan is is dat alles klopt en niet nep is. Als je een bericht wilt sturen na een foto serie van een profiel wat is verwijderd dan krijg je ook een bericht dat het helaas niet meer kan.
Hier betaal je ook NIETS voor en ben je ook geen credits voor kwijt!

Dit alleen al maakt het allemaal zakelijk ook ziet de crew van paiq er betrouwbaar uit, intelligentie koppen, niet van die kwakzalvers die zich nooit laten zien.

Of ik er dates aan ga overhouden boeit me niet. Het is alleen al leuk voor de spanning!!!
Ik ben een leuke jongen die er zeer goed uit ziet dus we zullen het meemaken.

Sterke punten
Het mysterieuze. niets ligt open en bloot
beter dan elke andere standaard dating sites waar alleen maar onnozele vrouwen komen die NIETS te vertellen hebben (ja en ik heb regelmatig dates gehad op)

Zwakke punten
Credits kopen is een must. gelukkig niet al te duur ....
Dates ga je nooit krijgen als je niet in jezelf investeert... denk aan gedrag, uiterlijk en of je wel echt doet zoals je bent.

Dus alleen als je echt serieus bent op Paiq zitten anders is het een zinloze site

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

5 reacties

Ik wil nog wat toevoegen.
ik zit nu een dag op paiq.... ik heb alles volledig ingevuld.. ik zie dat uit mijn fotos een paar keer door dames is bekeken in het foto spel.. dit betekent dus dat mijn foto is beoordeeld.. Super handig om te weten want als niemand interesse toon zijn de fotos bagger

Ook heb ik nu dat 1 ''lekker'' meisje me heeft toegevoegd aan haar chatlijst... nadat ik een bericht heh gestuurd gratis.... ik heb nog niets betaald en kan gewoon er mee chatten non stop..

Tja prima site zou ik dus zeggen!
Dit valt me op aangezien op Sites zoals lexa en RP je echt NERGENS uitkomt en niemand interesse vertoont..

Appart, maar wel goed

Ik wil nog even dieper ingaan op mijn ervaring .. het is nu dag 4.

De vrouwen op paiq in de chat die ik heb gehad waren allemaal extreem kortaf en vragen niet door of ze zijn AMPER online. Als je zegt dat je een bedrijfje hebt interesseert ze dat helemaal geen moer. ik snap hier vrij weinig van want mijn fotos scoren een 9! En ik ben leuk gezellig en ben super sociaal.


Tja, ik weet dat ik door moet zetten dus ik zal voorlopig wel door blijven gaan.
Maar het lijkt wel alsof iedere vrouw 600 mannen in haar lijst heeft... NIET leuk... bah! Ik vind dat Paiq een limiet moet zetten op contacten!!! Verpest het nou niet voor de leuke man want dit is gewoon unfair

En jij moet zeker ook lang wachten tot je een match hebt zeker?

Ik heb toen net wou een meid weten wat ik zo leuk vind als ik buiten ben dat was met de naam "Utrechtsee" heel normaal gesprek was het en toen had ik over wilde koeien in de heide en toen verbrak zij de chat met de tekst "Advies! schrijf een boek over koeien" En dat slaat nergens op.

Ga er niet serieus op in in die vrouwen chats ze zijn niet te vertrouwen, ze verbreken met een smoes de chat.

ik snap niet echt waarom die vrouwen zo ongelofelijk gemeen doen daar? of ze reageren helemaal niet.. What the fuck is going on?? -_- ik heb ver in het verleden TIG dates gehad via internet en zelfs een relatie aan overgehouden omdat ik zon leuke chatter/persoonlijkheid ben + ben knap... maar als je die kans tegenwoordig al niet meer krijgt om jezelf te bewijzen in een simpelle chat sessie.... lijkt wel alsof Satan over die vrouwen gaat die op datingsites zitten

Lieve Arnie, misschien ben je te knap......
Wat ook zou kunnen is dat je t te hoog van de daken schreeuwt. Ik heb al je berichtjes gelezen; niet lullig bedoeld, maar je bent behoorlijk ingenomen met jezelf. Niet goed. Houden vrouwen niet van.......

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden