Perfect!

Met Paiq heb ik meerdere dates gehad, en heb er nooit voor betaalt. De matching was hierdoor soms wat traag wat er voor zorgde dat ik dan niet vaak online was. De speeddate optie en het fotospel zorgde ervoor dat ik sneller matches kon krijgen als ik daar zin in had. Nadeel hiervan is dat je dan niet weet of je goed matched.

Uiteindelijk heb ik op 2 oktober 2014 m'n eerste date met mijn huidige vriendin. Op 18 oktober 2015 is onze dochter geboren en op 17 februari 2016 gaan wij trouwen. Ik durf dus met zekerheid te zeggen dat het concept werkt en beveel dit dan ook aan iedereen aan. Zo is mijn moeder inmiddels ook al aan het chatten op paiq :)

Sterke punten
- slimme matching
- geen vleeskeuring
- leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen

Zwakke punten
- het wegdrukken van mensen voelt soms wat lastig maar uiteindelijk is het in een kroeg niet veel anders. Dan loop je weg bij iemand waar je geen interesse in hebt.
- soms trage matching (bij gratis gebruik, geen idee of dit beter is bij betaalde variant)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Hoe lang zat je al op paiq voordat je een date had?
En beveel jij aan om credtis te kopen of om elke dag te wachten op 1 nieuw persoon om mee te chatten.

Arnoud, zelf zat ik al zeker meer dan een jaar op Paiq, misschien wel 2. Hoe lang het duurde voor ik een date had weet ik niet meer, ik heb zelf nooit credits gekocht omdat ik het wel prima vond om te wachten. Als ik meer contact wilde deed ik de speeddates. Ik heb meerdere dates gehad via Paiq maar ook via de App "Into My Life" (van dezelfde ontwikkelaars).

Een vriend van mij kocht wel credits, daarmee kon hij alle fotos snel openen en had hij erg veel contacten. Helemaal wat je zelf prettig vind dus ;)

Succes met het vinden van je droomvrouw ;)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden