spijtig

Dit is een ideale "datingsite" voor labiele vrouwen. Eindeloos gechat zonder enige vorm van diepgang, waarbij me opvalt dat veel vrouwen hun emoties op geen enkele wijze verwerkt hebben.

Na 3 matches had ik het wel gezien, doorvragen zoals ik eerder heb gelezen brengt veel onverwerkt verdriet bloot, dan heb je niets te zoeken op een datingsite.

Het is niet dat het concept niet leuk is, eerder het onvermogen van vrouwen om enige zelfreflectie te hebben aangaande hun eigen problemen waar ze niets mee gedaan hebben.

Ik heb de moeite genomen om meerdere revieuws te lezen, waabij al snel de problematiek van datingsites zichtbaar wordt.

Heren voor die enige herkenbaarheid zien, ga op stap, ga uit, spreek iemand aan in de supermarkt of laat het gewoon aan het moment over om je liefde tegen het lijf te lopen. Datingsites in het algemeen hebben je niets te bieden, enkel dat het je dan geld kost.

Sterke punten
De opzet is zeker leuk en ook baanbrekend, chatten (observeren) leert je veel over de toestand van de labiele vrouw waarmee je zit te chatten.

Zwakke punten
De veelal labiele dames zijn eerder op zoek naar aandacht, bevestiging en bewondering, dit soort trekjes valt eerder onder Narcisme, dan onder het op zoek zijn naar echte liefde.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Beste Dennis

Het is fijn om te lezen dat de gang van zaken op deze site ( en ook de andere betaald en niet betaalde ) dat het helaas wat betreft de dames inde meeste gevallen er zo aan toe gaat , ik heb ongeveer twee jaar op diverse gestaan , en heb hiervan een negatieve indruk gekregen hoe mensen met elkaar omgaan, wat ons mannen betreft de dames , het zal wel door de maatschappij komen , dat er vreemde heren rondlopen dat de meeste dames zo reageren , maar na twee jaar intensief daten hou ik het voor gezien , het klopt wat je zegt dat internet daten weinig kans op slagen heeft, niet dat ik negatief in het leven sta , of zo over de dames denk het is mooi geweest , en heb er weer een ervaring bij , het is alleen mooi dat ik niet alleen ben die er zo over denkt maarvele ( mannen ) met mij , daarom hecht ik ook vele waarden aan berichten zoals die van jou

Grappig, ik als vrouw ervaar juist precies hetzelfde bij de mannen...
De ene na de andere die binnen een half uur met een of ander groot psychisch probleem op de proppen komt of "even" vertelt dat directe familie vorige maand nog is overleden....
Misschien toch maar even in de spiegel kijken jullie dan ;)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden