waardeloos

Paiq is wat mij betreft compleet waardeloos.je krijgt geen match die ook maar in de verte bij je voorkeur past( hoezo kunstmatige intelligentie???).Vele foto's laten je toch denken: is dit echt een foto van die dame??Heb je foto-match gedaan: leuke dame.Wat zegt Paiq?Jongen, stuur haar een one-liner om contact te maken.Goed idée toch?Maar klaarblijkelijk hebben veel dames het accepteren van one-liners UIT staan.Dat is niet erg, maar je bent de credits die het kost om er éen te versturen wel kwijt!Geld uit de zak klopperij???
Matches reageren nauwelijks.
Kortom: als iemand er gelukkig van wordt, moet hij/zij zeker de site proberen, maar ik vind het niks( en zet ook mijn vraagtekens bij de betrouwbaarheid van de profielen.)

Sterke punten
geen.

Zwakke punten
wazig, slechte matches, weinig reacties.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

1 reactie

Beste Derk,

Het spijt me te moeten horen dat Paiq niet succesvol voor jou is geweest. Ik hoop dat je desondanks toch wat leuke contacten hebt kunnen opdoen.

Ik wil wel even iets rechtzetten: als iemand het accepteren van OneLiners uit heeft staan is het natuurlijk überhaupt niet mogelijk die persoon een OneLiner te sturen. Je credits kún je op die manier dus niet kwijtraken. Dit heeft support (op de site) je ook al aangegeven, maar misschien heb je dat bericht over het hoofd gezien.

Vriendelijke groet,
Jelmer / Paiq.nl

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden