OnbeperktDaten - 76 Reviews

OnbeperktDaten: rated 3 stars based on 76 reviews
Last updated: 13 januari 2017
OnbeperktDaten Logo

60.9% aanbevolen, 76 Reviews

  1. OnbeperktDaten informatie
  2. Betrouwbaarheid
  3. Inschrijven
  4. Uitschrijven
  5. Kosten
  6. OnbeperktDaten Reviews
  7. Schrijf ook een review over OnbeperktDaten

OnbeperktDaten informatie

Onbeperktdaten.nl zegt het al. Het is niet dat het geld op onze rug groeit, en we willen ook iets leuks kunnen doen met de dates die we ontmoeten. Zouden we niet allemaal een datingsite willen waar we onbeperkt berichten kunnen sturen en kunnen daten? Daarom is er nu OnbeperktDaten.nl! Dé nieuwe erotische datingsite, waar je echt onbeperkt kunt daten. Je kunt voor een minimale vergoeding ook echt onbeperkt daten. Dus onbeperkt berichten versturen, flirts versturen, foto's en video's bekijken.

OnbeperktDaten Details

Hits: 7684

URL: http://www.onbeperktdaten.nl/

Categorieën: Erotische Contacten

Reviews: 76

Betrouwbaarheid

Deze site maakt zich sterk om persoonlijke informatie en de privacy van gebruikers te beschermen. Alvorens men van start gaat met het invullen van de persoonlijke informatie, is het verstandig om eerst de privacy policy door te nemen. Hierin wordt aangegeven dat het beter is om een pseudoniem (nickname) te gebruiken om volledige anonimiteit te garanderen. Persoonsgegevens worden geheim gehouden tenzij gebruikers er zelf voor kiezen om hun gegevens prijs te geven of als dat van rechtswege moet. Persoonlijke gegevens worden in een beveiligde database opgeslagen en niet aan derden verstrekt.

Inschrijven

Inschrijven op de website van onbeperktdaten gaat gemakkelijk en snel. Allereerst moet men een tien tal vragen invullen. Hier moet ook een telefoonnummer doorgegeven worden om op die manier nep- accounts tegen te gaan. Dit verhoogt ook de drempel voor personen, die alleen even willen kijken op deze site. Daarnaast is het ook verplicht om een postcode en woonplaats in te vullen. Dit wordt alleen gebruikt om ervoor te zorgen dat de gebruiker ook andere personen uit dezelfde buurt te zien krijgt op zijn of haar profiel. Na de inschrijving kan men direct aan de slag. Op deze site kan men ook onbeperkt en gratis berichten versturen.

Uitschrijven

Indien gebruikers hun het account van onbeperktdaten.nl wensen op te zeggen, dan kunnen zij een e- mail sturen naar [email protected] Hierbij moet men de naam van het lidmaatschap vermelden. Uiterlijk 12 maanden na de inschrijving worden alle persoonsgegevens uit de database verwijderd.

Kosten

Op deze website kunnen gebruikers onbeperkt en gratis gebruik maken van hun profiel. Echter moet men een abonnement afsluiten indien men bepaalde functionaliteiten van de website wenst te gebruiken.

De abonnementsprijs bedraagt €39,50 per maand en de eerste 30 dagen kan men een abonnement afsluiten voor €7,95. Bedragen worden afgeschreven door Mempay.com en daarmee wordt ‘onbeperkt daten’ nooit genoemd op een bankafschrift. Door alle leden te laten betalen wordt tevens de echtheid van lidmaatschappen gecontroleerd. Door het account te activeren gaat men automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Om een continue service te kunnen garanderen wordt het abonnement van gebruikers automatisch verlengd tegen hetzelfde tarief.


Maak nu een gratis account aan op OnbeperktDaten

OnbeperktDaten reviews (75):

OnbeperktDaten - Jammer ook fake

0

Review:
Nog een fake site

Henk beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Onbeperkt beter dan credits

1

Review:
Onbeperkt, goed natuurlijk betaal je een maandelijks bedrag, maar adt is nog altijd VEEL minder dan die credit sites allemaal. Ik ben 80% minder kwijt en kan onbeperkt berichten sturen dus waarom niet. Ik zoek niet perse een date maar gewoon leuk contact trouwens. Groetjes

Sterke punten:
scheelt hoop geld
handige site, ziet er goed uit

Zwakke punten:
geen mobiele app
profiel invullen duurt even

Anonieme G beveelt OnbeperktDaten aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - leuke date gehad

3

Review:
heb hier echt een leuke date gehad met een heel aardig meisje

Dirk beveelt OnbeperktDaten aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Jammer erg fake

0

Review:
Alles is idd fake aan deze site

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Harry beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Slechte site hoor

0

Review:
Kost veel geld en je hebt niks

Sterke punten:
Kost veel geld

Zwakke punten:
Je portemonnee leeg

Jan beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Zin in sex

1

Review:
heb soms echt zin in sex en mijn man heeft daar niet altijd tijd voor, dus soms zoek ik het hier op.

Henny beveelt OnbeperktDaten aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Geen credits!

1

Review:
Eindelijk een datingsite zonder credits. Ben nog maar net lid, dus moet het nog allemaal even uitzoeken. Schrok wel van de negatieve ervaringen hier, maar ga het toch maar ff proberen. Wie weet werkt het wel

Dirk beveelt OnbeperktDaten aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Gratis? Niks gratis!!

2

Review:
Ik zag op deze site een top-zoveel van datingsites, zowel erotische als reguliere. De rangschikking is gemaakt door middel van gebruikersreviews, die overwegend positief waren voor de site onbeperktdaten.nl. De omschrijving van die datingsite belooft dat je er geen dure creditpakketten hoeft te kopen om "gratis" en "onbeperkt" berichten te kunnen sturen naar "echte" profielen. De drie woorden tussen aanhalingstekens zijn even heel belangrijk. Ik heb een profiel aangemaakt, maar nog even geen foto's geüpload. Ik wilde eerst eens een leuke wervende tekst neerzetten, maar toen ik dat wilde doen werd ik onmiddellijk naar een pagina geleid waar ik mijn bankgegevens kon invullen, zodat een "introductiebedrag" van € 7,95 kon worden afgeschreven, waarna voor een periode van 31 dagen lang onbeperkt van de site gebruik kon worden gemaakt. Huh? Het was toch gratis? En hoezo, 31 dagen? Toen keek ik naar de kleine lettertjes op die pagina en zag ik dat je minimaal voor een jaar lid moet worden. Dit kost maar liefst € 49,95 per maand, dus dat is op jaarbasis € 557,40 en vanaf het tweede jaar, wanneer er geen actietarief meer geldt, € 599,40. Want, het abonnement wordt blijkbaar ook nog stilzwijgend verlengd. Je begrijpt waarschijnlijk dat ik Gekke Henkie niet ben, dus ik gaf ze geen enkele bankgegevens en wilde mijn lidmaatschap vroegtijdig beëindigen. Maar een knop om dit te doen ontbreekt op deze site simpelweg. Ik heb nu de hoop dat een bericht aan hun klantenservice nu soelaas zal bieden, maar het zal wel ijdele hoop zijn want ik begrijp uit alle reviews dat slecht tot niet op klachten gereageerd wordt door deze datingsite. Maar volgens mij hoef ik in ieder geval niet bang te zijn voor ongewenste geldafschrijvingen omdat ik nog geen bankgegevens heb achtergelaten.

Sterke punten:
meesters in de misleiding

Zwakke punten:
zeer ondoorzichtige en misleidende communicatie, veel nepprofielen (ondanks tegenovergestelde berichtgeving op voorpagina van de site), hun definitie van "gratis" is een andere dan de gangbare, geen (of althans, geen duidelijk zichtbare) mogelijkheid om je uit te schrijven.

Job Vink beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Nummer 2 bij Klachtenkompas

1

Review:
Onbeperktdaten staat op nummer 2 bij de Klachtenkompas van de Consumentenbond. Op nummer 1 staat Lexa.
Met de Klachten over Onbeperktdaten doet de Consumentenbond niet veel. Wel met klachten over Lexa.
Alle klachten van Onbeperktdaten gaan over ongewilde incasso's en dergelijke.

Betaal niets aan deze site, ook geen proefmaand.
Na die proefmaand zit je vast aan een jaarabonnement wat steeds verlengd wordt en waar je moeilijk vanaf komt.
Op de site zitten alleen maar fictieve profielen die niet reageren.

Sterke punten:
De grootste oplichter.

Zwakke punten:
Alles

Dirk beveelt OnbeperktDaten NIET aan bij vrienden/bekenden

OnbeperktDaten - Leuke site

4

Review:
Leuke voor de seksafpraken

T. beveelt OnbeperktDaten aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over OnbeperktDaten

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou OnbeperktDaten aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou OnbeperktDaten aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek OnbeperktDaten


Home » Erotische Contacten » OnbeperktDaten