Nieuwe Relatie

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. Nieuwerelatie.nl maakt geen gebruik van computers die potentiële dates selecteren, een dergelijke selectie werkt vaak toch niet. De website is geheel vrij van reclame en Nieuwerelatie.nl beschikt over een zeer snelle email helpdesk zodat je altijd binnen een werkdag antwoord heeft op je vragen.

Doelgroep

Nieuwe Relatie behoort tot een van de grootste Nederlandse datingsites welke speciaal is ontwikkeld voor personen vanaf 40 jaar en ouder, die al een relatie achter de rug hebben en die weer op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Op deze site zijn er een aantal gebruikers, die net als jouw, ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Spreekt dit je aan? Meld je vandaag nog aan bij nieuwerelatie.nl.


Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen geheel gratis en op zeer eenvoudige wijze een account aanmaken dan wel hun lidmaatschap aanvragen. Dit kan men onder andere bewerkstelligen door op de startpagina van de site te klikken op 'Gratis Inschrijven". Er komt dan een online inschrijfformulier tevoorschijn waar men dan een werkende e- mail adres en wachtwoord kan ingeven. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men per direct op zoek naar een nieuwe 40 plus date op deze site.


Kosten

Nieuwe personen kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Deze nieuwe gebruikers krijgen het gratis standaard account toegewezen. Hiermee kan men onder andere profielen van andere gebruikers bekijken,foto's bekijken, flirts sturen en chatten met andere gebruikers in het chat café. Deze gebruikers kunnen ook hun account verder upgraden naar het full membership account. Hiermee kan men onder andere ongelimiteerd persoonlijke berichten versturen, één op één chats starten met iedereen en de verschillende profielen op de site doorzoeken. Een Full Member lidmaatschap kost: 6 maanden: € 7,50 per maand 3 maanden: € 9,99 per maand 1 maand: € 14,99 per maand


Alleen serieuze singles

Op deze site worden alle profielen van gebruikers handmatig gecontroleerd. Profielen die niet aan de algemene voorwaarden voldoen en of nep profielen worden per direct verwijdert door de beheerders van de site. Hierdoor hebben leden van de site de garantie, dat er alleen maar serieuze singles dan wel gebruikers te vinden zijn op de site.


Contact gegevens

Ons postadres is: Didio Internet BV Reyer Anslostraat 79 3522DH Utrecht Gebruikers die vanwege de een of andere rede contact wensen op te nemen met een medewerker van de site, hebben de mogelijkheid om contact op te nemen met de servicedesk van de site. Deze afdeling kan men bereiken door het online contactformulier op de contactpagina van de site in te vullen en te verzenden. Hierin moet men onder andere de naam, het e- mail adres, onderwerp en bericht verwerken.


Artikelen over Nieuwe Relatie

Gratis 1 week op NieuweRelatie

Nieuwe leden op NieuweRelatie.nl ontvangen tot 1 december 2014 een week lang een Gratis Full Membership. Het enige wat je hoeft te doen is de knop hieronder aan te klikken. Baat het niet dan schaadt het niet ... [...]

3 dagen Gratis Full Membership bij NieuweRelatie!

Vanaf vrijdag 8 november t/m zondag 10 november geldt een 3 dagen gratis full membership actie voor Nieuwerelatie.nl. Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. ... [...]

3 dagen gratis premium lidmaatschap op NieuweRelatie.nl

Alleen dit weekend (4 t/m 6 oktober) ontvang je gratis 3 dagen premium membership wanneer je je nu aanmeldt op NieuweRelatie.nl Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. ... [...]

Nieuwe Relatie Reviews

  Fake,fake,fake,fake,fake,fake!!!!

  Rokyny(fake),zana777(scammer)blueeyes1981(fake/robloxprofiel/zelfaangemaakt door de site zelf,edwin55(fake),maria6597885(fake),sweetgirl35(roblox profiel),kittiya(fake),sweety24(fake),flow777(zie zana777 verdacht hoor..gewoon nep!!!),zwannie(scammer),geenlente(fake),meisie60(fake),sweetbaby37(scammer&fake!!!)kan wel even doorgaan als je wil gek he..dat je geen reacties krijgt wat je wel krijgt hier is oa:id diefstal,jatten van je gegevens,uit zijn op mail adressen,En jullie willen mij vertellen dat de site hier niet vanaf weet laat me niet lachen je word bedondert waar je bij staat!!!oppassen dus beter niet komme!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Pure oplichterij

  Deze website is pure oplichterij. Je schrijft je in, je betaald en je kan 4 berichten versturen waarbij het systeem uren blokkeert wegens zogezegde spam. Dit systeem deugt dus helemaal niet want hoe wil je contacten leggen als je maar 4 berichtjes kan versturen.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Reeds vermeld.

  Leuke site

  Ik vind Nieuwerelatie.nl een leuke site. De site zit goed en duidelijk in elkaar. Weinig tot geen fake profielen te vinden. Niet iedereen reageert altijd even snel, dat is wel jammer.

  Sterke punten
  Niet duur Leuke site Weinig fakers

  Zwakke punten
  Niet iedereen reageert snel

  Geen slechte site en uitstekend resultaat

  Lid geworden vanwege de vetaalbare prijs die gevraagd wordt. Veel vrouwen en leuke kontakten kunnen leggen. De site zelf is niet slecht. Alles wat je nodig hebt wordt geboden. Ook mijn droomprinses daar gevonden en inmiddels al flink tijdje samen. Opzeggen was makkelijk te doen. Geen gebruik gemaakt van de chatbox. Dat is niet zo mijn ding. Maar het feit dat ze hem hebben.is pluspuntje

  Sterke punten
  Simpel in gebruik Zoekfuncties aanwezig geen fakers aangetroffen goedkoop

  Zwakke punten
  Scheiding mannen/vrouwen is er niet. Is wel eens verwarrend

  Overzichtelijk én betaalbaar

  Mijn ervaring met nieuwerelatie.nl is positief. De site is eenvoudig en degelijk opgezet. Alle profielen worden door hen handmatig gecontroleerd. De prijzen zijn vergeleken met diverse andere sites heel betaalbaar. Ben je eenmaal betalend lid en is de termijn verstreken, dan kun je met een flinke korting het lidmaatschap verlengen. Ik heb mijn soulmate gevonden en wens een ieder hetzelfde toe!

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Geen

  hoi

  nou ik hoor veel slecht nieuws hier over de site ma tis ma net op welke site je zit en je deware man tegen komt ik heb m hier ontmoet dus n goeie site voor myn

  Sterke punten
  keus genoeg hier lig eraan wat je zoekt

  Zwakke punten
  kan er geen vinden

  !!!!!!!!!

  waardeloze site! abonnement afgesloten...zou 2 tot 5 dagen duren, en dan kon je gebruik maken van alle functies... na 5 dagen maar eens een mail gestuurd met de opmerking dat ik nog steeds GEEN gebruik kon maken... hij had överlegd"met de betalingsafdeling, er was een kleine storing....yeah right... kreeg ik voor nood eerst een weekend abonnement, om toch iets te kunnen op deze site. en toen die afgelopen was, had dus toch mijn originele abonnement moeten in gaan??? NEE DUS!!!! heb dus voor 1 maand betaald, en 2 dagen gebruik kunnen maken!!!! EENS MAAR NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  duh??????????

  Zwakke punten
  betaling!!!!

  irritant!

  Op zich een leuke site leek me, dus ik denk, ik sluit een abonnement af, dat is nu 4 dagen geleden dat ik betaald heb, en nog kan ik geen gebruik maken van de functies als full member! heb al 2 keer een mail gestuurd, en ze zeggen dat de verwerking van de betaling 3 tot 5 dagen kan duren...duh?? bij alle datingsites heb je gelijk volle toegang direkt na betaling!! ik, baal hiervan want heb al een paar berichten ontvangen en flirts waar ik dus niet op kan antwoorden!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  zie boven!

  review wat is dat, geen toelichting

  review wat is dat geen toelichting

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  mischien doe ik iets niet goed, maar ik vind nieuwe relatie.nl erg verwarrend, alles loopt door elkaar je zit tussen verschillend woonplaatsen en geslachten, bij relatie.nl en twoo is het veel duidelijker ik zit hier in groningen met mannen uit bergen op zoom terwijl ik een vrouw uit de buurt zoek, ik ga dat abonnement echt niet verlengen, sorry, ook is er geen historie van wat al geschreven is, ik vind het niet allemaal duidelijk

  Goed werkende datingsite!

  Om te beginnen wil ik de mensen achter Nieuwe Relatie complimenteren met de manier waarop deze site wordt neergezet. Moderne uitstraling en je merkt ook aan de manier waarop je berichten,mail etc. ontvangt dat er geen half werk wordt geleverd. Ook inhoudelijk is de site makkelijk door te lopen. Bijvoorbeeld het aparte vak voor al je berichten. Je hoeft niet vergaand te zoeken, alles bijeen met een klik van de muis, ideaal. Ook het zoeken naar contacten gaat eigenlijk vanzelf, je bent binnen de site zo op de plek waar je wilt kijken of zoeken. In de wereld die Daten heet is Nieuwe Relatie een verfrissing dus een aanrader. Mensen die zichzelf serieus nemen. Heb ik wel anders meegemaakt. Bedankt Nieuwe Relatie voor deze site.

  Sterke punten
  To the point, duidelijkheid binnen de site, absoluut een aanrader!

  Zwakke punten
  Ik weet dat dit misschien een beetje vreemd overkomt, maar ik weet er geen. Sorry!

  Jammer

  Ik heb geen woorden voor die mensen wie hier opstaan, voor al die oude mannen wie de laatste plezier willen beleven als dat nog wil lukken!!! Allen maar intimiteit en als dat even kan zo grof en zo goedkop mogelijk. Heel erg jammer !!!

  Sterke punten
  Niet echt veel!!!

  Zwakke punten
  Heel erg veel !!!

  duidelijk

  Deze site is zeer eenvoudig in gebruik en een makkelijke manier om terug te gaan naar de lijst van leden, Wat andere sites niet dus hebben. Als je een bericht stuurt kom je weer terug bij waar je een reactie aangaf en door te drukken op vorige pagina kom je daadwerkelijk in de members lijst dat is een super gevoel. je krijgt met regelmaat leuke acties aangeboden.

  Sterke punten
  snelle klanten service duidelijk in de voorwaarden vergevingsgezind mocht jij of een ander iets verkeerd doen of anders geeft men je een herkansing. een zoek lijst wat je kan aanvinken dus met provincies etc. en de leeftijds- categorie van tot ipv 45-55 of zo nu van 18-99 dat is beter.

  Zwakke punten
  Nieuwe aanmeldingen zijn niet van vandaag zo als het er staat maar van een paar dagen , maar ach dat maakt niet uit

  Goede site

  Op zich een leuke site. Het word leuker als je naar de chatbox gaat. Zoals bij de meeste datingsites is het natuurlijk wel betalen. Maar de prijzen vallen opzich best wel mee. Heb geen rare antwoorden gehad van andere daters. Gaat allemaal heel netjes.

  Sterke punten
  Overzichtelijk en netjes.

  Zwakke punten
  Geen

  mijn droomprins gevonden

  via jullie site vond ik mijn vriend, very happy nu, binnen 2 weken

  Sterke punten
  leuke site, makkelijk in gebruik

  Zwakke punten
  alleen als je geen full member bent kun je geen berichten sturen, en reageren op mannen, dat was frustrerend soms

  geluk

  Ben binnen een week op een date geweest ,en zijn nu helemaal gelukkig met een hele leuke vrouw. Wens iedereen veel sterkte de site is overzichtelijk en leuk voor wat oudere mensen die geluk zoeken op een wat oudere maar o zo leuke leeftijd.

  Sterke punten
  Wat oudere zoekende mensen.

  Zwakke punten
  Leden die weleens lang niet online komen.

  Ik heb nog niet de ware gevonden

  Zoals jullie wel in mijn profiel hebben gelezen , zocht ik iemand die mij kon ondersteunen vanwege mijn beperking. Maar helaas is het hier niet gelukt

  Sterke punten
  ik ben erg zorgzaam

  Zwakke punten
  ik ben redelijk snel emotioneel

  Site waar de ware niet was ingeschreven

  De site werkt op zich goed. Helaas bleken er voor mij geen geschikte dames ingeschreven te zijn. Ben IK dan te kieskeurig? Nou ... wellicht. Ik werd wel besprongen door een heel legertje bejaarde vrouwen die mij iets TE erotische berichten stuurden. Eerst vond ik dat ik echt te weinig mogelijkheden had, en wilde uitschrijven. Op dat moment kreeg ik mooi een gratis full-membership aangeboden. Dat ook maar even geprobeerd, ik vond dat een mooie geste van de site. Helaas bleek nog steeds de ware niet te vinden, en vonden de oudjes de weg naar de mailbox wel. Uiteindelijk toch maar helemaal uitgeschreven. De ware is op die site in elk geval niet ingeschreven ... bleek. Maar aan wie ligt dat? Wil mijn aanstaande zich dan maar meteen melden? Want ze heeft zich vergeten in te schrijven, en IK ben er nu weg.

  Sterke punten
  Het aanbod voor enkele dagen full-membership toen ik de eerste keer wilde opzeggen.

  Zwakke punten
  Kennelijk is voor veel zoekende oudjes niet duidelijk wat voor een vrouw ik zoek. Daardoor veel verkeerde attentie gekregen. Dat zou mijns inziens beter kunnen. Een : wie zoek ik? profiel ofzo.

  vind leuke site

  leuke datingsite leuke gespreken gehad niet gedate maar wel nieuwe mensen ontmoeten

  Zwakke punten
  chatroom is minder

  kan beter

  weing reacties van dates

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  meer aanspreekbaarheid

  Weg met overdaad aan informatie...gewoon leuk en eenvoudig

  Ik ben 2 dagen op Nieuwe Relatie geweest en heb mezelf weer uitgeschreven wegens tijdgebrek. Toch beviel het me eigenlijk erg goed. Een kind kon de wasdoen en je bent niet eindeloos bezig allerlei onnodige informatie in te vullen. Alles is gewoon duidelijk en je vult gewoon in wat elk volwassen mens denkt in te vullen en je wordt ook niet overmand door irritant suggestieve vragen. Ook zo prettig is heel duidelijke informatie, een link voor vragen aan de servicedesk mocht er iets zijn en een duidelijke link om je profiel weer te verwijderen. Top. Enkele minpunten zijn er ook maar daar over verder.

  Sterke punten
  Eenvoudig, snel, duidelijk. Sociaal.

  Zwakke punten
  Naar dat iemand kan zien wie je aan je favorieten toevoegt. Ook wie je profiel heeft bekeken. Nog weinig leden.

  Ja...... fake or Not

  Hier stond ik ook ingeschreven, maaaaar ging niet goed komen. Vrouwen die op voorhand zeggen dat het maar om 1 ding gaat bij mannen knap ik al op af. Vrouwen van 57 jaar die alleen maar 40 jarigen willen hebben. Fake profielen die je doorgeef en gewoon met een andere foto terugkomen Gedrag van vrouwen wat ik niet fatsoenlijk vind, ben geen hond en tolereer geen asociaal gedrag of scheldpartijen. Achterlijke wensen alsof ze in hun armzalige leven alles tekort zijn gekomen. Ik vraag mijzelf echt af of worden die vrouwen zo getraind, zijn ze fake, vergeten badwords filter in te schakelen of moet ik mijzelf afvragen dat het merendeel van de vrouwen gewoon gek zijn. Ik weet het niet maar deze datingsite doe in ieder geval niets met klachten.

  Sterke punten
  Als je kennis wil maken met achterlijke vrouwen en idioot site beheer zit je hier uitstekend. Als je serieus opzoek ben naar een antwoord op dating en vrouwen dan weet je na deze site dat je beter nooit meer kan gaan dating en geen vrouw meer in je leven zal toelaten. Ik ben er helemaal klaar mee, er kom geen datingsite of enig vrouwelijk wezen meer in mijn leven.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, in ieder geval fake en een volslagen gekkenhuis vol.

  afgeraden om lid te worden

  ik zou niet lid worden , want dit is echt een baggersite. en dat meen ik echt ook. eeen site vol kuthoeren

  Sterke punten
  in het het begin is gratis

  Zwakke punten
  nadat je l gratis idmaatschap verlopen is moet je betalen

  hoe bedoelje scheld partijen in berichten en niets terug vinden

  Deze site is zo fake als het maar kan zijn, ik krijg niets anders dan berichten van donder op ik ben nu met iemand anders bezig of flikker op kank lijder en ga zo maar door. en het lullige eraan is ik kan niet eens berichten terug sturen tja wat je noemt berichten tja 1tje de rest dure troep. chatten kun je kon ik ook maar ik kom er niet eens op. dus aan dat zoute loze gedoe doe ik dus niet meer aan mee. me gratis laten uitschelden ook daar doe ik niet aan mee als ik dat zocht of wilde dan kwam ik niet hier dan vroeg ik mijn ex wel. of ze zin had. dus vroeg ik of ze mij konden vertellen waar dat allemaal op slaat. kreeg ik dit terug: Beste, Je mag vinden van onze site wat je wilt maar een fake site zijn wij in ieder geval niet. Ik zie dat je helemaal geen berichten heb verstuurd. Zelfs je gratis credits heb je niet verbruikt. Ik zie dat je ook geen berichten hebt ontvangen, dus waar heb je het over? Dat je niet het chatcafe in kan komen ligt waarschijnlijk aan je computer. Je hebt waarschijnlijk niet de laatste versie van flash geïnstalleerd. Je had zoiets ook gewoon kunnen vragen dan hadden we je daarmee geholpen. Mvg, Marcel V Ik zie je hebt geen berichten verstuurt vreemd is dat dan want wat heb ik geschreven? ik kan niet eens berichten (terug) sturen tja lezen is ook een vak apart hoor. en dan geen berichten ontvangen hoe kan dat dan dat ik uitgescholden werdt en als ik terug wil schrijven waarom ze zo schrijven is die persoon allang pleite is er niet meer waar laat ik dan mijn bericht achter is toch overduidelijk bij de klachten van de site. en dat die er niet meer zijn vind ik vreemd ooh enne ik heb geen klachten over mijn computer hoor die is 100% up to date. ik kan alleen nog maar zeggen als ze zo met mensen omgaan vraag ik mij toch af waarom, en wat heb ik gedaan op dagen dat ik niet online was op deze site, is mij misschien niet helemaal onduidelijk misschien heeft marcel v wel zitten kloten en ben ik nu de flikker en noem ze maar weer op. totaal 9 weken ingeschreven gestaan en 100 haat en bedreig berichten gehad en zij kunnen niets terug vinden ?? ja ja. wat misschien leuk had kunnen zijn loopt dus een doodlopende straat in.

  Sterke punten
  niets over terug kunnen vinden.

  Zwakke punten
  kost teveel na een paar gratis berichten. je wordt bedreigt of uitgescholden voor alles en nog wat, nog voordat je uberhaupt contact weet te leggen, misschien moet ik kanker leider dan maar aan nemen als een lachertje nou dat doe ik dus niet. gewoon bespottelijk laat die lijpo's zelf de anarexiatiefttakkepokkekanker krijgen.

  antwoord onderzoek

  :((

  Sterke punten
  Géén ....!!

  Zwakke punten
  Waardeloze site: Kost heel veel geld en:....De 'nieuwe, aanbevolen' inschrijvingen, die volgens deze site, bij je zouden kunnen passen, voldoen hier absoluut niet aan...!! OF, wonen veel te ver weg...!! In tegendeel : je schrikt je echt ROT!! van al die mannen, die ofwel veel te jong/ te oud voor je zijn, alleen maar op seks uit zijn, en/of precies DIE belangstellingen hebben, die ECHT totaal niet!! bij jouw profiel passen...! Deze z.g. " nieuwe site", puur en alleen gebasseerd op: "GELDKLOPPERIJ " en, gemaakt over de ruggen van serieuze mensen, die echt hopen, via deze site, ooit nog eens een fijne vriendschap/relatie op te kunnen bouwen, is een schande en moet zo snel mogelijk GESTOPT...!! worden....!! N.B.: Het Programma : "Kassa" of ook: "Opgelicht" zal, niet alleen door mij maar ook door heel veel anderen geïnformeerd worden:

  wil niet meer lid zijn jullie zijn oplichters

  ik ben sins december 1 maand lid zou voor 14.95 1 maand zijn nu halen jullie nog steeds 14.99euro per maand af ik ga een advokaat in schakkelen ik wil me 4maanden 14.99 terug wortd gestort op mijn bank ik heb een nieve e mail dat is [email protected] ik ben ej achterbergh ik ben heel boos dating easy ja oplichters wacht op andwoord heb alles ook op papier .ps haal geen geld meer van mijn rekening ben moeder van 5 kids 1is overleden heb genoeg aan mijn hoofd ben dus ook alleen maar blijft dat ook niet op zo,n manier boze groet ej achterbergh osdorperweg 488 s 1067 sx a,dam.

  Sterke punten
  ben heeel boos


Bezoek Nieuwe Relatie

Schrijf je eigen review