scam

neukoproepjes.nl is een scamsite die je geld laat betalen om berichten te sturen naar valse profielen die ze zelf uitbaten. Trap hier niet in. Onderstaand fragment komt uit hun voorwaarden en laat duidelijk zien dat ze geen datingssite zijn.

5.2. Neukoproepjes.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Neukoproepjes.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen.
5.3. Pink Melon behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Neukoproepjes.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

5.6. Gebruiker verstrekt Pink Melon een licentie (toestemming) voor het gebruik van de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud die door de Gebruiker zijn verstrekt. Deze licentie omvat in het bijzonder het recht van Pink Melon op het dupliceren, weergeven, aanpassen, vertalen, scannen, inzetten voor publiciteitsdoeleinden, zowel commercieel als niet-commercieel, in sublicentie geven of overdragen van inhoud die betrekking heeft op Profielen (informatie, foto's, videobeelden, beschrijvingen, zoekcriteria, etc.)

Uit dit laatste deel blijkt dat ze tevens gewoon je foto's en informatie mogen gebruiken om nog meer naïeve klanten te lokken.

Sterke punten
/

Zwakke punten
Geen datingsite, maar pure geldklopperij.

Bezoek NeukOproepjes Reviews over NeukOproepjes

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NeukOproepjes
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden