Neuken In Regio - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 21 december 2020
Neuken In Regio Logo
  1. Neuken In Regio informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. Neuken In Regio Reviews
  8. Schrijf ook een review over Neuken In Regio

Niet tevreden over Neuken In Regio? Probeer dan eens Flirt Anoniem.

Neuken In Regio informatie

Neukeninregio.nl is een zeer unieke datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle liefhebbers van casual dates en meer. Ben je 18 jaar of ouder en vindt je het spannend om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen? Wil je je ontdeugende fantasieen uit laten komen, expliciete foto's delen met andere gebruikers en deze ook ontvangen? Vindt je het spannend om erotische flirts te ontvangen of zelf te flirten met andere interessante mannen en of vrouwen? Dan ben je bij NeukenInRegio dating op het juiste adres. Wil je ook een eigen date scoren via deze site? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze spannende site.

Het voordeel van deze site is dat je geen cent kwijt bent om je te registreren. Je kunt ook geheel gratis op zoek naar de perfecte seks match. De beheerders van de site doen er verder alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Je kunt dus zonder zorgen al je expliciete ondeugende fantasieën kwijt aan andere gelijkgestemde gebruikers. Daarnaast biedt deze dating site je de garantie, dat alle gegevens welke je ingeeft bij de registratie zorgvuldig bewaart worden en alleen gebruikt worden als verificatie bij het inloggen op de site. Deze gegevens zullen nooit verstrekt worden aan derden voor welke reden dan ook.

Gebruikers hebben verder het voordeel, dat ze de site niet speciaal vanachter een pc hoeven te benaderen. De site is mobile compatible wat betekent, dat je de site ook via alle mobiele apparaten kan benaderen. Je kunt dus rustig in de bus zitten of in de tram en onderweg nagaan welke berichten je hebt ontvangen of door de profielen van gebruikers scrollen. Meld je vandaag nog geheel gratis aan en ontvang direct 5 gratis credits.

Neuken In Regio Details

Hits: 184

URL: https://www.neukeninregio.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Doelgroep

De naam van deze dating site 'Neuken In Regio' geeft in feite precies aan waar de site voor staat. De site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spannende neuk dates in de regio. Het doet er daarbij niet toe of je getrouwd, single, in een relatie of wat je relationele status ook mocht zijn, zodra je behoefte hebt aan spannende seks dates, dan ben je op deze site op het juiste adres. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat gebruikers vreemd op zullen kijken als je hen benaderd. Op deze site zijn er een aantal gelijkgestemde mannen en vrouwen, die niets anders willen dan spanning, vriendschap, erotiek, seks en meer. Lijkt dit je interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Neuken In Regio Dating.

Aanmelden

Lijkt Neuken in Regio dating je spannend en wil je ook lid worden van deze site? Geen probleem! Je kunt je vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze site. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar het online aanmeldformulier invullen en versturen. Het aanmeldformulier tref je aan onder het kopje Begin direct met flirten, registreer nu gratis!'. In dit formulier vul je onder andere je nickname, werkende e-mail adres en wachtwoord naar keuze in. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je je profiel aanmaken en meteen aan de slag met het vinden van spannende Neuken in Regio dates.

Prijzen

Een ieder, die interesse heeft in de diensten van Neuken in Regio kan zich geheel gratis aanmelden op deze site. Ook het aanmaken van een profiel en het doorzoeken van profielen van andere gebruikers is geheel gratis op deze site. Alleen voor contactmomenten met andere gebruikers dien je een minimale bedrag te betalen in de vorm van credits. De credits worden verder in creditbundels verkocht. Hoe meer credits je koopt hoe voordeliger. De prijzen van de creditsbundels zien er als volgt uit:

XSMALL, 50 credits, 10 berichten, €1,30 per bericht, €13,00
SMALL, 100 credits, 20 berichten, €1,25 per bericht, €25,00
MEDIUM, 170 credits, 34 berichten, €1,15 per bericht, €39,00
LARGE, 375 credits, 75 berichten, €1,00 per bericht, €75,00
XLARGE, 695 credits, 139 berichten, €0,90 per bericht, €125,00

Profiel verwijderen

De meeste mensen, die ooit een profiel hebben aangemaakt op andere datingsites hebben nare ervaring overgehouden toen ze op het punt stonden hun profiel te verwijderen van de site. In de meeste gevallen lukt het niet of de site komt met heel wat omwegen om je toch je account te laten behouden. Gelukkig is dat op deze datingsite niet het geval. Je kunt je account zeer eenvoudig verwijderen door als eerst in te loggen in je account en dan te gaan naar het tabje 'instellingen' in het menu. Na hierop geklikt te hebben kun je onderaan op de pagina welke tevoorschijn komt klikken op het tabje 'mijn account verwijderen'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account per direct verwijderd van de databases van de site.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site? Dan is het altijd handig om eerst de meest gestelde vragen op de site te raadplegen. Zit je antwoord niet ertussen, dan kun je uiteraard direct contact opnemen met de klantenservice van de site door een e-mail te sturen naar [email protected] of door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje contact. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn waarin je je naam, nickname, e-mail adres, onderwerp en bericht kan ingeven en versturen. De klantenservice probeert in beide gevallen alle vragen zo goed en snel als mogelijk te beantwoorden.


Maak nu een gratis account aan op Neuken In Regio


Reviews en Ervaringen over Neuken In Regio

Er zijn nog geen reviews geschreven over Neuken In Regio

Schrijf ook een review over Neuken In Regio

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Neuken In Regio aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Neuken In Regio aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Neuken In Regio


Home » Casual Dating » Neuken In Regio