Topsite

Voor mij is NetSamen een topsite. Als je spiritueel/bewust leeft en zoekt naar contacten met gelijkgestemden is dit DE site van Nederland. Inderdaad..net als Giordano vind ik NetSamen een verademing ten opzichte van de reguliere datingsites. Mijn complimenten voor de beheerders Bas en Romano!

Sterke punten
Uitgebreide profielen met zinnige vragen
Diepgang, gelijkgestemden op spiritueel vlak
Chat met aparte kamers
Regelmatige updating door beheerders
Gratis lidmaatschap (vooralsnog)

Bezoek Netsamen.nl Reviews over Netsamen.nl

1 reactie

of je bent jong en onervaren of er iets is anders met je aan der hand...... .
Ten eerste zijn er veel psychiatrische patienten op die site. Die doen iets wat een noormaal mens doet maar op andere tijt en te veel.
Spirit is geest. Spiritueel is geestig. .Iki leid van het Latijn af. Fortuna non penis in manus non recipis. Vertal dit, en je weet wat is spirit. Is weer onzin. Spirituliatiteit bestaat niet als begrip. Je kunt dat zo verschillend begrijpen, confucius zei dat dat is onwetenheid, Plato zei dat dat is kennis, Jung zei dat dat is onderbewustzijn, Newton zei dat dat een zwarte kracht is....... kerk zei dat een GOD is, Mayays zeiden dat je andere civilisaties bestaan....... Wat je maar wilt, keuze genoeg, of niet?
Op die site kom je hun allemaal. Mislukte vechter, mislukte leraar, mislukte waarzegster, mislukte miljaardeer, in het kort, als je leven je het niet meer zint, ga je naar Net Samen. Iemand verdient wel geld nog op jullie mislukkingen . Dom mens, die twijfelt aan zich zelf. Je bent goed genoeg hoe je al bent, heeft dat niemand tegen je gezegd? Wat je al meegemaakt hebt, heeft je sterker gemaakt. Je hebt die rest niet nodig die jou bewonderen. Je bent al wonder van Hem.
Als je bent rijp voor, wat je wilt komt van zelf naar je toe. Geduld en vertrouwen. Ik ken iemand zonder 2 benen en met 1 arm. Kan veel erger , zoals je het ziet. Je was met iets bezig wat je moest niet doen, ik zeg het niet haardop want misschien andere mensen dat lezen ook. Je weet het wel wat ik bedoel....... dan heb je nu dit.
Tja. Gebruik nu wat je hebt. Veel tijd ? Je kunt zingen of piano spelen...... Waarschuw de anderen voor wat zo verleidelijk lijkt.
Ik vraag geen geld, ik geef nooit advies op komando of verzoek, ik heb zelf veel geld van hem gekregen, en dat gun iik je ook. Maar geloof me, het is maar uitdrikking en balans tussen twee werelden. Innerlijke wereld is de schepper. Let op je eigen gedachtes, want over 13 dagen ze komen uit. Mijn kleine tip voor je
kun je gedachte vasthouden? Neeeeee. er komt zo veel tussen.
Je was zwak, er is iets met je gebeurd waardoor zoek je hier steun. je bent nog steeds zwak. Je deenkt aan geld en dat is fout. Wat wou je doen toen je 5 jr oud was? Dat moet je nu doen. Dat was waarom je geboren bent, als je weer tegenstelde doet, de natuur slaat je nog haarder terug... Wat anderen tegen je zegen, is niet de waarheid. Geloof in jezelf.
Als je dit leest, krijg je heel waarm, vervolgens ga je iets dromen.... jouw grootmoeder, Marjon of he welpy,
mij hoor je of zie nooit ........ later wel .......

Bezoek Netsamen.nl Reviews over Netsamen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Netsamen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden