NetherlandsDating - 2 Reviews

Last updated: 13 juni 2017
NetherlandsDating Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. NetherlandsDating informatie
  2. Registratie
  3. Privacy en veiligheid
  4. Gratis leden en betalende leden
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact
  7. NetherlandsDating Reviews
  8. Schrijf ook een review over NetherlandsDating

Niet tevreden over NetherlandsDating? Probeer dan eens Lexa.

NetherlandsDating informatie

Zoek een enkele vrouw op Net is eenvoudig als 1, 2 en 3. Wat u moet doen is het inschakelen van de computer, zoek een dating service je wilt, registreer je profiel in Nederland datingsite, neem dan contact op elke man vrouw die je wilt. Geef de karakteristiek en beschrijving van het uiterlijk van Nederlandse alleenstaande mannen of vrouwen die je wilt ontmoeten voor datum. U kunt kijken via de persoonlijke advertenties met foto's van online singles die wachten of dromen over jou. Deze service is een brug waar u kunt voldoen aan duizenden beschikbare alleenstaande mannen en vrouwen online voor chat, vriendschap, en flirten. Wij berekenen geen niets voor de registratie. Als u een man of vrouw van Nederland die wil voldoen aan uw speciale soulmate, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken alles in het werk, zodat onze collectie geen klonen, eerlijk gezegd virtuele voorstellen, vragenlijsten, die een of andere manier misleiden gebruikers heeft. We hopen dat het resultaat van ons werk zal u verrassen.

NetherlandsDating Details

Hits: 727

URL: http://www.netherlandsdating.net/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 2

Registratie

Personen die interesse hebben in NetherlandsDating hebben de mogelijkheid vandaag nog geheel gratis te registreren op deze site. Om gebruik te maken van de diensten van deze site moet men trouwens over een NetherlandsDating account beschikken. Bij de registratie moet men onder andere enkele gegevens verwerken zoals het geslacht, waar men naar op zoek is, een gebruikersnaam, wachtwoord, werkende e- mail adres en waar men woonachtig is. Nadat alle informatie verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een spannende Netherlands Date en wie weet ontmoet je vanavond al de man of vrouw van je dromen.

Privacy en veiligheid

Op deze site wordt er niet gesold met de veiligheid en privacy van de leden. Personen hebben de garantie, dat zij bij het inloggen gebruik maken van een veilige datingplatform. Alle leden van deze website worden geverifieerd. Dit kan middels een automatische matiging en of beperkingen van geografische gebieden met een hoog risico, e-mailadres verificatie, het handmatig bekijken van profielen en de geplaatste media content op de website, verwijdering van leden die worden gerapporteerd door andere gebruikers bij een schending van de regels of het maken van illegale inhoud in de eigen profiel en of berichten. In sommige gevallen kan er ook naar de persoonlijke ID worden gevraagd.

Gratis leden en betalende leden

Alle nieuwe leden van deze site krijgen in het begin het standaard gratis account toegewezen. Met dit account kan men geheel gratis een eigen profiel aanmaken en bewerken, foto's en video's uploaden en verwijderen en browsen door de website. Daarnaast kan men ook standaard foto's van andere leden bekijken, chat verzoeken sturen of daarop reageren en men kan ook smileys versturen en ontvangen. Deze gratis leden hebben de mogelijkheid om hun account verder te upgraden naar het Gold membership. Gold leden hebben toegang tot alle standaard mogelijkheden van de site en meer. Men kan namelijk een onbeperkt aantal e- mails en winks versturen en daarop reageren, profielen van andere gebruikers volledig bekijken en men heeft toegang tot de tekst voice en video chat mogelijkheden van de site. Om meer bekendheid te krijgen, om een succesvolle date te scoren en om op te kunnen vallen tussen alle leden, kan men het VIP lidmaatschap aanvragen. Hierdoor krijgt men dan een prioriteitsnotering op de site.

Profiel verwijderen

Leden die al een date hebben weten te scoren, die al in een relatie zitten of die gewoon vanwege een bepaalde rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Netherlands Dating, kunnen hun account heel eenvoudig verwijderen van de database van de site. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel. Hier kan men op de account pagina klikken op 'verwijder account'. Na de keuze bevestigd te hebben, wordt het account per direct verwijdert van de database van de site.----------

Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geïnteresseerden en of gasten het online contactformulier op de contactpagina van de site invullen en versturen naar de beheerders van de site. In het formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, de taal, een categorie alsook de vraag en of onderwerp verwerken.


Maak nu een gratis account aan op NetherlandsDating

NetherlandsDating reviews (2):

NetherlandsDating -

0

Review:

Zwakke punten:

Vincent beveelt NetherlandsDating NIET aan bij vrienden/bekenden

NetherlandsDating - Slecht vertaalde datingsite

0

Review:
De Nederlandse vertaling van deze zoveelste datingsite is zo slecht dat ik niets begrijp van de vertaling. Ook de algemene voorwaarden is heel slecht vertaald. Waarschijnlijk is de originele tekst in het Engels geschreven en daarna vertaald in diverse talen met Google translate zonder de vertaling te corrigeren door echte vertalers. Ik zal daarom niet de moeite nemen om deze site te testen.

Sterke punten:
Geen idee, niet de moeite waard om te testen.

Zwakke punten:
Zeer slecht vertaald in het Nederlands, daarom verwacht ik geen serieuze leden.

Dirk beveelt NetherlandsDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NetherlandsDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou NetherlandsDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NetherlandsDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NetherlandsDating


Home » Algemene Datingsites » NetherlandsDating