MyNewCrush - 19 Reviews

Last updated: 2 maart 2020
MyNewCrush Logo

62.5% aanbevolen, 19 Reviews

  1. MyNewCrush informatie
  2. MyNewCrush Reviews
  3. Schrijf ook een review over MyNewCrush

MyNewCrush informatie

My New Crush is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar tot en met 20 jaar. Op deze site kun je terecht voor het vinden van een nieuwe date, een nieuwe relatie, je soul mate, het sluiten van nieuwe vriendschappen en veel meer.

Ben je dus pas uit een relatie, voel je je eenzaam of heb je juist nu behoefte aan een nieuwe vlam, maar het lijkt je maar niet te lukken om een nieuwe date aan de haak te slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan bij My New Crush dating voor het vinden van je perfecte date.

Aanmelden op deze site is niet alleen gratis, maar ook zeer eenvoudig. Je kunt je via de startpagina van deze site aanmelden of simpel met je Facebook account. Zodra je je hebt aangemeld, kun je dagelijks gratis drie berichten versturen naar andere gebruikers met een standaard account. Er zijn geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten of extra voorwaarden, aanmelden is geheel gratis.

Heb je een date aan de haak weten te slaan of vindt je de gesprekken met een andere gebruikers leuk? Wil je meer dan alleen drie berichten gratis versturen? Dan kun je je account upgraden naar het Gold membership. Met deze lidmaatschap kun je oneindig veel berichten versturen naar andere personen op deze site, die je leuk vindt.

MyNewCrush Details

Hits: 27353

URL: http://www.mynewcrush.nl/

Categorieën: Jongeren Dating

Reviews: 19


Maak nu een gratis account aan op MyNewCrush

MyNewCrush Acties & Nieuws

  • 7 november 2011 Speciale actie van MyNewCrush
    De nieuwe datingsite mynewcrush geeft speciaal voor de bezoekers van datingwebsites.nl 3 maanden gold membership weg. MyNewCrush! biedt jou: - Meer interactie: reageer op o.a. foto's en status berichten, of leer elkaar kennen via het matchingspel photo match. - Dating + social: de populairste functies van een dating site + de populairste functies van een social networking site - Meer p Lees verder

MyNewCrush reviews (19):

MyNewCrush - Mynewcrush WAS echt, nu NIET meer!!!!!!!

1

Review:
Deze site is overgenomen door een oplichters organisatie.
Betaal dus ook geen geld aan deze site.

Doe je dit wel? ik waarschuw maar 1x.

Sterke punten:
Ziet er echt uit. Was ook een echte site.

Zwakke punten:
Oplichters hebben het overgenomen en maken nu misbruik van Mynewcrush.

naam beveelt MyNewCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - Scam

0

Review:
Achterlijk volk zat er achter mynewcrush, site was verwaarloosd je kon er niks meer op wat bleek mnc is nu bengle... Oplichters puur sang, Idioten

Marco beveelt MyNewCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - opgelicht

0

Review:
je betaal voor goldmember maar je krijg het niet het zij daar oplichters

adrie beveelt MyNewCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - Oplichting of niet?

0

Review:
Afgelopen week ben ik lid geworden van deze website en op het eerste oog lijkt het een leuke site. 3 gratis berichten per dag is een leuk concept om mensen toch naar de website te trekken en bezig te houden.

Desalniettemin had ik de behoefte om een gold membership aan te vragen, wat ik ook gedaan heb en netjes via iDeal € 35,70 overgemaakt. Helaas staat er bij mijn profiel nog steeds dat ik een gratis member ben en heb ik geen enkele toegang tot de extra mogelijkheden.

Tevens heb ik 2x het contactformulier (bij gebrek aan een direct emailadres) ingevuld, maar hier heb ik geen enkele reactie op gekregen...

Mijn inziens lijkt dit op oplichting... heeft iemand hier meer ervaring mee?

Martin beveelt MyNewCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - Hilarische nutteloze toestanden!!!

0

Review:
Hier ben ik van de partij geweest om eens te "snuffelen" welke vrouwen interesse tonen aan mij. Nou ik heb een accountje aangemaakt en let's the playing started!! Al snel zag ik vrouwen die wanhopig zijn naar hun perfecte match. Ik wilde natuurlijk een lief antwoord geven en meteen tonen hun geen interesse meer aan. Nou ja, dan liet ik hun gaan en even later zag ik weer op de algemene berichten dat hun weer zo wanhopig zijn om op zoek te gaan naar hun match. Kortom, volgens mij zijn dat van zulke meiden die namelijk niet echt serieus op zoek gaan, maar even laten zien hoe ze hilarisch wijze wanhopig te zijn. Gelukkig heb ik mijn liefde uit de andere site gevonden en dit bevalt me wel!!! Wel is deze site geschrikt om even lekker sociaal te kletsen en dus is voor vriendschappen de ideale site..

Sterke punten:
- Meestal hilarische kiekskes (personen).
- Leuke layout maar beetje kinderlijke uitstraling, lijk net Hyves.
- Deze site is eigenlijk geschrikt om even lekker sociaal te kletsen en dus is voor vriendschappen de ideale site..

Zwakke punten:
- Het is nutteloos, die personen lijken wanhopig te zijn maar echt serieus op zoek zijn naar hun partner: euh nee.

MyNewCrush - Geen toegevoegde waarde

0

Review:
Een paar weken lid geweest, maar dit is niet mijn site, misschien wel voor anderen. Het publiek is vergelijkbaar met Knuzz enzo. Ik heb geen zin om mee te doen aan social media achtige zaken, ik ben op zoek naar een partner en niet naar zinloze klets met dames die nadat de kinderen naar bed zijn, nog wat vertier zoeken.

Sterke punten:
Technisch geen slechte site, eigenlijk gewoon goed.

Zwakke punten:
Het nadeel van alle gratis sites, veelal mensen die niet echt serieus opzoek zijn.

Brabander beveelt MyNewCrush NIET aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - re.

0

Review:
vandaag ee februarie. heb ik mij ingedchteven. en nu maar wachten. met de hoop een leuk artiekel te kunnen schrijven ver deze syte.

MyNewCrush - Een maatje meer...?

0

Review:
Ik vind dat er wel te veel vrouwen zitten met een maatje meer te vinden zijn op deze datingsite. Zit ik persoonlijk niet op te wachten eerlijk gezegd.

Sterke punten:
Overzichtelijk, makkelijk te bedienen site.

Zwakke punten:
Te veel obesitas/volslanke vrouwen.

MyNewCrush - Leuke website

0

Review:
Best een aardige website in opbouw, dus moeten we nog even afwachten wat dit gaat worden. Hopelijk nu eens een site waar de vrouwen door de bomen het bos niet zien en je dus als man minder snel opvalt. Het moeten geen verkapte sollicitaties worden, beetje ongedwongen en informeel is veel leuker. Ik heb inmiddels al zo veel datingsites gevonden waar het wel onmogelijk lijkt om iemand te vinden, en om gevonden te worden. Voor vrouwen is het altijd makkelijk, die hebben altijd wel resultaat. Hopelijk komt daar met deze website verandering in zodat het wat beter aangepakt wordt.

Anoniem beveelt MyNewCrush aan bij vrienden/bekenden

MyNewCrush - Best tevreden met de site.

0

Review:
Ik ben best tevreden met deze site en zou het ook zeker aan ander aan willen bevelen . Ik vind alleen dat ze wat meer mogen doen aan het offline Het duurt heel lang voor dat je ziet dat iemand offline is in de chat en berichten. Maar verders is het heel goed gemaakt.

peter beveelt MyNewCrush aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MyNewCrush

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MyNewCrush aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MyNewCrush aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MyNewCrush


Andere websites in de categorie 'Jongeren Dating'

Home » Jongeren Dating » MyNewCrush