oplichters

Pure oplichters.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Mannen moeten betalen, vrouwen niet, worden dus als "bate" ingezet om mannen betalend lid te laten worden.

Er zitten veel fakeprofielen (bate) tussen, die wanneer jij eenmaal inschrijft, je een berichtje sturen, deze kun je echter pas lezen wanneer je betalend lid word.

Profielen worden zonder pardon verwijderd, je kunt reageren tot je een ons weegt, geen reactie, je centjes zie je nooit meer terug. Laat staan dat je intentie, daten en primair je doelstelling, zijn doel dus nooit haalt.

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

1 reactie

Tov dating sites dien je sowieso niet al te veel illusies of verwachtingen te koesteren. Niet naïef zijn. Zelf heb ik nu niet direct het idee dat MixedMatches van zichzelf fake is, herken me in elk geval niet in de negatieve berichten die ik hier en daar lees, noch heb ik negatieve ervaringen. En die zogenaamde "Nigeriaanse" vrouwen ben ik nog niet één keer tegengekomen (merkwaardig toch, wààr dan, hebben we het wel over dezelfde site??). Ik kom louter vrouwen tegen die in Nederland wonen, en in mindere mate in Suriname.. En ach, die E17,50 die je voor een maand betaalt, dat schrikt mij in elk geval niet af om het 's te proberen. Want met alle respect, voor mij als bakra gaat er niets boven een getinte of donkere vrouw..

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MixedMatches
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden