MijnHeteContacten - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 4 juni 2019
MijnHeteContacten Logo
  1. MijnHeteContacten informatie
  2. Doelgroep
  3. Registreren
  4. Privacy en veiligheid
  5. Kosten
  6. Account opzeggen
  7. MijnHeteContacten Reviews
  8. Schrijf ook een review over MijnHeteContacten

Niet tevreden over MijnHeteContacten? Probeer dan eens FuckClub.

MijnHeteContacten informatie

Ben je op zoek naar hete contacten bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij MijnHeteContacten, hier vind je de stoutste mannen en vrouwen in heel Nederland! Elke dag komen er nieuwe contacten bij, dus meld je snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt zit.

Iedereen heeft er wel eens last van, je mist uitdaging, je raakt verveelt, de sleur slaat toe. Of je nou wel of geen relatie hebt, dit gevoel overvalt ons allemaal wel eens. MijnHeteContacten heeft voor jou de oplossing: duizenden mannen en vrouwen in heel Nederland zijn op zoek naar jou.

MijnHeteContacten Details

Hits: 296

URL: https://www.mijnhetecontacten.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Doelgroep

Mijn Hete Contacten is een Nederlandse datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor personen dan wel geïnteresseerden, die hun sociale contacten wensen uit te breiden. Ook personen die op zoek zijn naar meer uitdaging en spanning in hun leven zijn op deze site op het juiste adres. Op deze site kan men namelijk vrijblijvend flirten met leuke mannen en vrouwen en samen bepalen wat de volgende stap wordt. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog je hete contacten uitbreiden? Meld je dan direct geheel gratis aan op deze site. Alle nieuwe leden krijgen niet alleen een gratis account toegewezen. Men krijgt ook nog eens 3 gratis credits toegewezen om de site te verkennen.

Registreren

Spreekt Mijn Hete Contacten je aan en wil je vandaag nog lid worden? Meld je dan direct geheel gratis aan op deze site. Dit kan men doen door het online registratieformulier volledig in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In dit formulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, de geboortedatum, het e- mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na dit proces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar nieuwe hete contacten.

Privacy en veiligheid

Op deze site kunnen gebruikers ervan verzekerd zijn, dat er zeer vertrouwelijk wordt omgegaan met hun persoonsgegevens. De gegevens van gebruikers worden beschermd en op geen enkele andere wijze misbruikt door derden. De persoonsgegevens van gebruikers worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Gebruikers zijn dus gegarandeerd van hun veiligheid, privacy en geheimhouding en kunnen dus op hun gemak gebruik maken van de diensten van deze grote datingplatform.

Kosten

Gebruikers hebben de mogelijkheid om geheel gratis een 'MijnHeteContacten' account aan te maken. Echter wordt er voor het versturen van berichten en of knipoogjes minimaal 1 credit in rekening gebracht. Leden kunnen op hun beurt een voordelige creditbundel aanschaffen. Hiermee kan men dan normaal gebruik maken van alle diensten van de site zonder dat men op elk moment steeds weer credits moet aanschaffen. Men kan kiezen uit de volgende bundels:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 Bundel 1 BE € 2.00 € 2.00
1 Bundel 1 NL € 1.40 € 1.40
5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78
10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00
25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90
50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80
100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75
300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67

Account opzeggen

Leden die vanwege de een of andere rede besluiten om geen gebruik meer te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Het profiel kan men via de account pagina verwijderen. Bedenk wel dat het verwijderen van een profiel definitief is: matches, berichten en eventuele credits gaan hiermee ook verloren.


Maak nu een gratis account aan op MijnHeteContacten


Reviews en Ervaringen over MijnHeteContacten

Er zijn nog geen reviews geschreven over MijnHeteContacten

Schrijf ook een review over MijnHeteContacten

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MijnHeteContacten aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MijnHeteContacten aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MijnHeteContacten


Home » Casual Dating » MijnHeteContacten