MijnGeheimeLiefde - 17 Reviews

Last updated: 8 januari 2020
MijnGeheimeLiefde Logo

10.5% aanbevolen, 17 Reviews

 1. MijnGeheimeLiefde informatie
 2. Over MijnGeheimLiefde
 3. Tarieven MijnGeheimeLiefde
 4. Gratis inschrijven
 5. MijnGeheimeLiefde Reviews
 6. Schrijf ook een review over MijnGeheimeLiefde

Niet tevreden over MijnGeheimeLiefde? Probeer dan eens Affairechat.

MijnGeheimeLiefde informatie

MijnGeheimeLiefde is te beschrijven als een sociaal netwerk op het gebied van online dating. De website is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar passie, nieuwe liefde, ondeugende flirts of gewoon een spannende 'one-night-stand'. Elke dag komen er honderden nieuwe leden bij. Er zijn dus altijd voldoende mensen online om mee ondeugend mee te flirten en te daten.

Deze website is niet meer actief!

MijnGeheimeLiefde Details

Hits: 1876

URL: http://www.mijngeheimeliefde.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 17

Over MijnGeheimLiefde

Het is erg eenvoudig om je in te schrijven en een profiel aan te maken. Op basis van jouw persoonlijke wensen en verwachtingen zoekt het matching systeem van MijnGeheimeLiefde naar de leukste matches. De website heeft daarnaast nog leuke features waar je gebruik van kunt maken om gemakkelijk contact te leggen met leden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de chatfunctie of je interesse tonen door een knipoog te sturen. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden of er bijvoorbeeld nieuwe leden zijn of wie jouw profiel heeft bekeken. Dit gebeurd door middel van notificaties. Wil je deze niet ontvangen? Dan kun je dit gewoon aangeven.

Op MijnGeheimeLiefde kun je geheel anoniem en discreet online daten. Jij bepaald voor wie jouw profielfoto zichtbaar is. Hierdoor is de website erg geschikt voor 'ondeugend' daten. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Aanmelden bij deze erotische datingsite is geheel gratis. Wacht dus niet langer en schrijf je snel in!

Tarieven MijnGeheimeLiefde

Inschrijven is helemaal gratis bij MijnGeheimeLiefde. Wil je echter gebruik maken van alle leuke features van de website, dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Je kunt kiezen uit drie lidmaatschappen: een periode van 1 maand, een periode van twee maanden en periode van een jaar. Nadat je voor een lidmaatschap hebt gekozen, zijn de voorwaarden en de duur van het lidmaatschap niet meer te wijzigen. Hou hier dus rekening mee. De tarieven worden soms veranderd. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op website van MijnGeheimeLiefde.

- 1 maand voor 59,95 euro per maand
- 2 maanden voor 29,98 euro per maand
- 12 maanden voor 19,95 euro per maand

Gratis inschrijven

Inschrijven op deze erotische website is geheel gratis. Het aanmelden op de website is erg eenvoudig en snel. Aanmelden duurt minder dan een minuut. Zo heb je de mogelijkheid om te kijken of deze website iets voor jou is. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. Zo wordt er gevraagd om in te vullen hoe je eruit ziet, jouw woonplaats, of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent (man of vrouw) enzovoort. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen.

Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw inschrijving te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je gelijk starten met online daten bij MijnGeheimeLiefde. Als je bent ingelogd, heb je de mogelijkheid om meteen naar leuke mannen en vrouwen te zoeken op de website. Er is een handige zoekfunctie waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt zoeken op geslacht, interesses of bijvoorbeeld naar een date bij jou in de buurt!


Maak nu een gratis account aan op MijnGeheimeLiefde

MijnGeheimeLiefde Acties & Nieuws

 • 1 mei 2017 Geheim spannend daten doe je bij MijnGeheimeLiefde
  Als je een leuke partner hebt en je best tevreden bent met je relatie, maar als je spanning mist en graag ondeugend wil doen met iemand anders is deze website perfect voor jou. Voor dat je het weet zit je in een enorm saaie sleur waar je niet meer uitkomt. Passie en spanning in de slaapkamer, persoonlijke aandacht en de spanning van het flirten zijn de dingen die het meest gemist worden in een rel Lees verder
 • 6 februari 2015 Valentijnsactie op MijnGeheimLiefde
  MijnGeheimeLiefde heeft een leuke Valentijnsactie: Iedereen die zich voor 17 februari inschrijft, ontvangt gratis een waardebon van 5 euro die je kunt besteden bij Willie.nl (een bekende online sexshop) MijnGeheimeLiefde.nl brengt je in contact met gelijkgestemden om die spanning weer te beleven! Zoek een spannende date, een onvergetelijke one-night-stand of een affaire zonder verplichtingen. Lees verder

MijnGeheimeLiefde reviews (17):

MijnGeheimeLiefde - Lees eerst de kleine lettertjes

0

Review:
De profielen op Mijngeheimeliefde.nl zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Dat staat in de kleine lettertjes onder aan de pagina. En dat zegt meer dan genoeg. Gewoon niet aan beginnen, alles is nep

Sterke punten:
Dream on

Zwakke punten:
Alles is 100%% NEP

Ernesto beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Oplichting

0

Review:
Hier ook dezelfde ervaring: allemaal korte nietszeggende berichten. Ik probeerde tegelijk met een ander 'profiel' online te zijn, zodat we samen konden chatten. Maar op vragen wanneer zij online kon zijn kreeg ik nooit antwoord. Kreeg 1x een berichtje van haar, terwijl ik online was. Toen ik echter wilde reageren was ze alweer verdwenen.
Van een ander profiel kreeg ik nooit antwoord op persoonlijke vragen zoals voornaam of woonplaats.
Onderaan de website staat trouwens in kleine lettertjes:
"De profielen op Mijngeheimeliefde.nl zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk."

Sterke punten:
Ze weten goed met je gevoelens te sollen.

Zwakke punten:
Ieder normaal denkend mens heeft na een paar berichten door dat het niet klopt.

Ffonz beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Irritante site, nog voordat je weet dat het NEP is

0

Review:
Nadat ik me heb ingeschreven en profiel bijgewerkt met hetgeen ik kwijt wil op deze site wilde ik eens gaan rondneuzen in de profielen.
Als je een profiel nader wilt gaan bekijken komt er na 10 seconden een popup scherm 'Word vandaag nog Premium Member!' over heel dat profiel wat je wilt bekijken. Dan krijg je dus slechts de keuze in het soort abonnement en betaalwijze.
Nou, dan weet je dus zeker dat hier oplichters aan het werk zijn achter deze site; wegwezen dus!!
hgr van Ipje (Ik profileer je even)

Sterke punten:
In het oplichten en misleiden.

Zwakke punten:
Zelfs nieuwsgierigheid wordt niet beloond.

Ipje beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Hartstikke NEP!

0

Review:
De website claimt dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd, maar dat is grote onzin. Je kan invullen wat je wil en alleen je e-mailadres wordt automatisch geverifieerd.

Zodra je bent ingeschreven ontvang je direct al berichtjes van andere "gebruikers". Maar het zijn allemaal nietszeggende algemene berichtjes van 1 of 2 zinnen. Bijvoorbeeld "Hoi, ik zet maar de eerste stap." Duidelijk afkomstig van chatmedewerkers die in dienst van het bedrijf zijn. Die ontvangen meestal 10 tot 15 cent per berichtje, dus langere berichtjes dan dit zal je er weinig tegenkomen. Op vragen krijg je meestal geen serieus antwoord.

Misschien zitten er ook wel echte leden op, maar door het overschot aan fake-profielen is het haast onmogelijk om contact te krijgen met echte leden.

NB: De website is eigendom van Interactive Contact Company BV, een bedrijf dat meerdere van dit soort websites runt (o.a. ook anotherlove.nl en samenfijn.nl). Er lijkt ook een koppeling te zijn met de Connect All Group, die verantwoordelijk is voor heel veel fake dating sites (alleen bij hun websites staat het wel duidelijk in de kleine letters, voor als je die leest, terwijl MijnGeheimeLiefde.nl heel explicitiet beweert dat het alleen om echte profielen gaat).

Sterke punten:
Profielfoto's kunnen afgeschermd ('geblurd') worden.

Zwakke punten:
* Profielen zijn erg beperkt (weinig ruimte om te vertellen wie je bent of wat je zoekt).
* Onduidelijk hoe er gematcht wordt. Regelmatig "matches" met profielen die niet aan je verwachtingen voldoen.
* VOORNAMELIJK FAKE PROFIELEN, zonde voor je tijd en geld!

Piet beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Hier wordt je belazerd

0

Review:
Kreeg vreemde reacties op mijn mails. Iemand die een snelle date wenste en dan later zeggen, ik ben voorzichtig. Andere reacties sloegen nergens op, zoals ik zoek geen vituele date, hoewel bij mij nergens staat dat ik zoiets zoek. Voel mij door deze site in de malong genomen, hier zitten veel nep profielen om de mannen het idee te geven dst er wat ye halen valt.DUS MIJDEN DEZE SITE !

Sterke punten:
Sterke punten ???????

Zwakke punten:
NEP REACTIES VAN NEP PROFIELEN

Chris beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - beoordeling

0

Review:
Goh! Ik vraag mij toch af wie elke keer die positieve beoordeling schrijft! Het zal misschien de exploitant van de site zijn die zijn eigen vlees keurt. Het is een wonder wat voor draai ze er zelf nu weer aan geven!

Hey ik weet een goeie site: deze! Lees eerst de beoordeling op deze site alvorens je ergens voor in de schrijven en met je geile kop achter je pik aan te lopen. Dit Kost heel en heel veel geld. Ga eerst de site googlen op reviews! Daarna sta je weer met beide benen op de grond. Je kan je beter eerst zelf aftrekken of naar de hoeren gaan, dat is een stuk goedkoper!

Wakker worden! Je wordt genaaid waar je bij staat!

Sterke punten:
Even denken!!!!!!

Zwakke punten:
De diepe zakken van de ontwerpers van de site spekken! Herinner je Menno Buch! Rijk geworden van de 06-sekslijnen. Dit is precies hetzelfde alleen digitaal.

Oh ja er staat altijd een positieve review. Van wie: laat mij drie keer raden: Euh! Ohh dat is vast de eigenaar! Die naait jouw terwijl je erbij staat.

John Doe beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Fake en chatoperators

0

Review:
Hoewel deze site pretendeert geen fake profielen te hebben en je fors moet betalen zitten er volgens mij meer chatoperators dan echte profielen op deze site. Mijn advies: Never and never iets betalen of doen met deze zijn. Het zijn gewoon oplichters zonder enig geweten. Ik vind best dat er verdiend mag worden met dergelijke sites maar dan wel op een eerlijke manier.

Reden voor mijn aanname is het feit dat je regelmatig een reactie krijg om ca. 06:00 's morgens (in het weekend). Tja.... dan gaat er bij mij al een lampje branden. Als je dan ook nog een zeer onlogische reactie krijgt die niets te maken heeft met de vraag die je gesteld hebt dan weet je genoeg.
Als je snel wilt weten of je met een chatoperator te maken hebt, probeer dan maar eens een afspraak te maken. Als ze hierop niet ingaan (dus totaal geen reactie geven) of de vraag volledig ontwijken dan weet je genoeg.
Laat het in elk geval niet zover komen en vermijd gewoon deze site.


Sterke punten:
List en bedrog!

Zwakke punten:
- Chatoperators zijn erg slecht. Reacties sluiten niet goed aan op het door jou verstuurde bericht.
- Geen echte adressen. Alleen fake-profielen

Harrold beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Fake website met fake profielen

4

Review:
Alle vriendschapsverzoeken worden 's-nachts verzonden.
Hiervoor een nieuw internet adres aangemaakt, nooit eerder gebruikt.
Krijg ik hier een mail van dhr Frank Wong met mail adres:
[email protected]
Hoe kan dat als ik dit mailadres nooit eerder gebruikt heb ?? Door de website natuurlijk dit is Allemaal Fake ! Blij dat ik mijn gewone mail niet gebruikt heb..
Dit is de mail:
Good day Sir/Madam,

I am Mr Frank Wong,Chairman of DBS Bank in (Hong Kong).

I got your email account while searching for a business oriented
personality in my private study in the internet.

I bring forth a business proposal in the tune of $66m to be transferred to
an offshore account with your assistance acting as beneficiary and
next-of-kin to the funds.

If you know you are capable of Ainvolving and partaking in this
transaction, please send down the following personal details and me at
this private email account for briefing:

[email protected]

(1)Full names:.............................
(2)Occupation:..............................
(3)Age and Sex:..........................
(4)Marital Status:................
(5)Private phone number:..................
Current residential address:..................

Thank you. Mr Frank Wong.

Ze willen alles van je weten, daar gaan ze met profielen van de datingsite weer op in natuurlijk...
Tip, Nooit inschrijven hier.

Sterke punten:
Echte Fake site

Zwakke punten:
Jou opgegeven mailadres bij deze site word door anderen gebruikt om gegevens te ontfrutselen die ze van deze site ontvangen.
Dus zit daar een heel netwerk achter van criminelen.
Nooit aanmelden dus.

anoniempje beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - Geld en tijd verkwisting!!!!

0

Review:
Nou ik dacht dit moet wel werken, aangezien het bijna €60,-- kost per maand!!!!!
50 vrouwen aan geschreven, van 4 vrouwen een kortstondige chat relatie gehad van 5 berichtjes ofzo, één volhouder, die wel elke keer terug reageerde, maar als ik vragen stelde kreeg ik dus ook geen antwoord, net zoals menig één die hier een review heeft geschreven.
Nog steeds geen date gehad, of enige hoop op een date, die zal ook wel nooit via zulke sites te realiseren zijn.
Ik zou het niemand aan raden, net zoals de rest van de dating-sites, ga liever ergens op stap of in real life zoeken naar een leuke vrouw, dan achter de computer je tijd en geld te verkwisten.
De regering moest eigenlijk een wet aannemen zulke nepsites te verbieden, en de op(r)lichters een fikse boeten moeten opleggen.
Groetjes van ....

Sterke punten:
Ja 1 sterk punt namelijk;
Mijn eigen profiel, haha!

Zwakke punten:
1) Veel te duur.

2)Krijgt zelden reactie, en op vragen aan degene waar je mee chat krijgt men geen antwoord, laat staan een datum voor een date!

3) Zet je je membership op aflopend krijg je zelfs geen bericht meer terug, dit na te experimenteren uitgevonden te hebben.

4)Ik denk ook dat het oplichterij is, fake dus.

5) etc...

D. beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden

MijnGeheimeLiefde - FAKE FAKE FAKE

0

Review:
Deze gehele site is FAKE, hier moet je absoluut geen tijd en al helemaal geen geld in investeren. Kansloze vrouwen reageren met berichtjes omdat ze daar voor betaald worden om jou zo lang mogelijk op de site te houden. Deze vrouwen zijn waarschijnlijk te dom om een fatsoenlijke baan te krijgen dus proberen ze het op deze manier met zo`n nietszeggend baantje.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
FAKE

de groot beveelt MijnGeheimeLiefde NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Vreemdgaan Dating » MijnGeheimeLiefde