Ms

Mens & Relatie is niet meer dan een computer data base. Ze bemiddelen niet persoonlijk maar matchen gegevens, maar waarop ze matchen is een raadsel want je krijgt nooit iemand voorgesteld dat maar een klein beetje aan het profiel voldoet dat je opgegeven hebt! In feite krijg je het tegenovergestelde: zo heb ik duidelijk aangegeven dat ik een man wil die minstens 5 cm langer is dan ik. Maar omgekeerd krijgt de man ook nooit de vrouw die hij zoekt. Zo had de aan mij voorgestelde partner een duidelijk verzoek dat de vrouw moest kunnen golfen omdat dit zijn passie is. U raad het al IK GOLF NIET! Kwa lengte kwam hij niet overeen met wat ik wenste. Het is niet alleen een teleurstelling van 1 kant maar voor beide kanten.
Mens & Relatie is geld klopperij. Ze doen niets meer voor het geld dan dat je zelf zou doen via internet daten.

Sterke punten
uitgebreid gesprek met consultant

Zwakke punten
het uitgebreide gesprek met de consultant dat vervolgens de prullenbak in gaat en allen je naam en uiterlijk hun data base in gaat.
Altijd de tegenovergestelde mensen krijgt voorgeschoteld dan dat je aangegeven hebt te zoeken.
De eerste "aanbieding" gaat heel snel om te laten zien dat ze "actief" zijn, vervolgens hoor je nooit meer wat van ze mits je zelf belt.
Tegen het einde contract stellen ze nog gauw iemand voor met het idee "we zoeken nog steeds voor je" in de hoop dat je contract verlengt.
In mijn geval zou ik op 4 a 5 voorstellen in 1 jaar tijd kunnen rekenen. Dit werd er maar 1 (in de eerste maand na inschrijving). Uiteindelijk 2 voorstellen in 1 jaar na mijn beklach.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

reacties

Beste mevrouw Buijs,

Ik vind het heel jammer voor u dat u zo teleurgesteld bent in Mens en Relatie. Ik ben stagiaire bij Mens en Relatie en mijn ervaring is dat ze veel waarde hechten aan kritiek zodat zij ervan kunnen leren. De medewerkers gaan zorgvuldig te werk en hechten veel waarde aan het persoonlijke contact dat zij met de cliënten hebben. Heeft u al telefonisch contact gezocht met een medewerker van Mens en Relatie? Als u wilt kunt u een e-mail naar mij toesturen en dan zorg ik ervoor dat een collega van mij contact met u opneemt en de klacht netjes afhandelt.

Met vriendelijke groeten,
Birgit

Ben sinds maart dit jaar ingeschreven bij M&R, heb sindsdien 2(!!!) partnervoorstellen gehad van mannen, de 1e was niet te geloven dat ze die bij mij hebben geplaatst echt het tegenovergestelde van wat ik had aangegeven.De 2e wilde een afspraak maken maar liet niets meer van zich horen.
Ik heb hier 600(!!!!!)euro voor betaald. Ik hoor niks, nooit een telefoontje gehad, zelfs niet van de zogenaamd `betrokken` intake persoon..

Had die 600 euro net zo goed in het kanaal kunnen gooien!
Dat is lekker makkelijk verdienen voor M&R, zoek gewoon een aantal slachtoffers op die graag een maatje voor het leven willen en doe er vervolgens niets mee!!!
En op de forums heb ik al begrepen dat ik niet de enige ben! Het wordt tijd dat iemand die gasten eens aanspreekt!

Ben helemaal geen persoon die snel in de pen klimt maar dit loopt werkelijk de spuigaten uit! NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden