bestand

Ik lees al deze revieuws en kan me bij een aantal wel aansluiten. Ook ik ben veel geld kwijt voor weinig resultaat , en dit is mijn eigen schuld vind ik. Zo'n buro is natuurlijk niet meer van deze tijd , en wie geeft nu nog zoveel geld uit terwijl er prima alternatieven zijn ! Het probleem bij mens en relatie is dat zij een veel te klein bestand hebben om uit te kunnen putten. Omdat zij beloven een x aantal voorstellen te doen , moeten ze dus wel iets , ook als er geen passende. profielen zijn. Dit overkwam mij ook : de voorstellen sloegen helemaal nergens op , te belachelijk voor woorden , maar er zijn natuurlijk geen andere... Ze blijven na contact dan super vriendelijk en ik twijfel niet aan hun goede bedoelingen . Een goede website bracht mij in no time verschillende prima matches , leuke ontmoetingen , en goede resultaten , voor een schijntje van de 1000 euro die je bij zo'n buro kwijt bent. Nooit doen dus!!

Sterke punten
vriendelijk , welwillend .

Zwakke punten
Kunnen beloftes niet waarmaken , vreselijk duur

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

reacties

Dr duizend euro die je betaald je betaalt hebt kunnen ze goed gebruiken bij Mens en Relatie.

Er zijn 60 bureaus in dit klein land er er kiezen maar weinigen voor deze vorm van bemiddeling.De kans is klein dat ze iemand passend in je omgeving vinden(maar dit gaan ze je niet vertellen bij het eerste gesprek want je moet nog betalen).

Ik zou niet graag bij een relatiebureau willen werken, want je moet de klanten valse hoop geven en ze laten betalen zonder dat ze er wat voor terugkrijgen. Ik noem dat oplichten. Ik zou er niet goed van kunnen slapen.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden