Amateurs

Waardeloze datingsite.
Geen enkel toezicht op de aanmeldingen.
Iedereen kan zich aanmelden en zelfs als blijkt dat iemand niet hoog opgeleid is, doet men er weinig aan.
De redaktie begrijpt er niet veel van. Het verschil tussen hbo en wo begrijpen ze niet. Zelfs na uitleg landt het niet.
Mensen die alleen op seks uit zijn, worden niet verwijderd.
De eigen regrls worden met voeyen getreden.
Klagen daar reageert men naar willekeur wel of noet op.
Aanbod is klein, en weinig actief.

Sterke punten
Onderlinge contact via de chat

Zwakke punten
Zie boven.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

5 reacties

Ik denk niet dat hoger opgeleiden willen cataloog (profiel) staan.
De "hoger opgeleiden" maken zefls nog dt fouten in profiel en reviews.

Ik denk niet dat hoger opgeleiden willen cataloog (profiel) staan.
De "hoger opgeleiden" maken zefls nog dt fouten in profiel en reviews.

Ik ben niet lang lid geweest, maar geen aanrader nee, zeker niet als gratis lid.
De foto's van je matches krijg je niet te zien zonder betaling. De berichtjes die je van je matches krijgt, zijn vaak standaard tekstjes waardoor je al helemaal geen beeld krijgt van degene met wie je dan zou gaan mailen. En soms kun je zelfs een zogenaamd berichtje helemaal niet inzien omdat er dan een scherm over het upgraden naar een betaald lidmaatschap verschijnt. Je kunt dus weinig en is eigenlijk, zinloos als je totaal geen beeld hebt van degene met wie je gaat mailen, dat blijkt later misschien in de communicatie maar ik wil toch graag vooraf een idicatie van iemand hebben. Al met al, komt het bedrijf dus ook commercieel over, met geld kun je pas wat en dan nog zijn de matches inderdaad weinig gescreend, zo lijkt het.

Sorry, onderstaande reactie was bedoeld voor datingsite: B2.. had twee schermpjes openstaan, stom... en kan onderstaand blijkbaar niet verwijderen? Match4me vind ik echter ook niet geweldig wat betreft de screening en niet bijster veel profielkeuze. Toch, wel stuk beter dan B2, meer opties als gratis lid dan ik hieronder benoemd heb. Je kunt tenminste foto's zien en op berichtjes reageren.

Ik ben even aan het zoeken waar al die leden zijn gebleven die eerst op RP stonden. Ik was al verbaasd over de reactie, want Match4Me is een en al rust en de weinige contacten die ik heb gehad die waren netjes.
B2 daar staan helemaal geen matches op. Het is overal hetzelfde. Veel mensen die eigenlijk een tijdelijke contact zoeken om gratis seks te krijgen.
Polygamie verheerlijken en anderen hebben als dikke 50+ nog steeds een kinderwens. Of ze staan met heel kleine kinderen op de foto. Je gaat je dan echt afvragen waarom een relatie zo snel na het krijgen van die kinderen is beëindigd. Kan ook een oude foto zijn, maar dan nog. Je kunt de ander niet goed peilen en dat is toch wel een wens als je er gebruik van maakt.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden