Naar gevoel aan M4M overgehouden

Naar gevoel aan M4M overgehouden

Omgangsvormen op deze site zijn zeer slecht. Het lijkt wel of leden frustraties uit eerdere relaties afreageren op de nieuwe mensen die zij hier leren kennen. Een andere groep reageert eenvoudigweg helemaal niet. Je krijgt hier heel snel de indruk dat de meeste aanwezigen op M4M hun gevoel voor fatsoen bij de ingang hebben achtergelaten. Ik heb er een heel naar gevoel aan overgehouden.

Sterke punten
Technisch gezien functioneert de site netjes.

Zwakke punten
De menselijke kant van de site valt enorm tegen. Afrader.

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

4 reacties

Na het lezen van de vorige review over de instelling van de mannen, wil ik toch een opmerking plaatsen. Dat gedrag van de leden, daar heb ik niet zoveel last van gehad. Ik moet wel toegeven dat ik door de reactie van slechts 1 man een beetje een aversie ben gaan ontwikkelen om mijn foto te tonen. Ik heb voor de rest prima reacties gehad, ook na het tonen van mijn foto. Maar dan was er wel een korte mail-wissel geweest en was er in elk geval toch interesse gewekt voor de persoon.
Dat ontbrak er bij die ene aan (en geheugen), want na een chat-sessie via een ander profiel en toen pas het tonen van een meer recente foto was er opeens wel interesse.
Ik kon hem echter geen vertrouwen meer geven. Een afwijzing op uiterlijk dat was voor mij genoeg.

Ik heb de nodige ervaring bij M4M en herken niets van je verhaal. Ik vind de omgangsvormen vrij beschaafd en in ieder geval niet zo hijgerig als op andere datingsites.

De site kun je omgangsvormen van de leden niet verwijten. Dat is toch hun eigen verantwoordelijkheid. Ik ben bij verschillende sites ingeschreven geweest, waaronder M4M. Ik kom overal hetzelfde tegen. Fatsoenlijke en arrogante mensen. De veeleisers komen zichzelf uiteindelijk toch wel tegen....

Ach, de veeleisers zijn ook nog eens de weinig(voor-relatie)doeners.... Ze komen zichzelf misschien wel tegen.
Mij boeit eigenlijk alleen hoe ik zo weinig mogelijk contact krijg met dat soort. Ik filter ze het liefst weg. Ze staan wel altijd vooraan als er iets leuks te krijgen is, maar zijn weg als het op is. Hoe herken je de weinige normale, leuke en aardige?

Bezoek Match4Me Reviews over Match4Me

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4Me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden