bedrog!!!

:(:(:(

Sterke punten
Komt overtuigend over voor hoopeloze gevallen!!!

Zwakke punten
bedrog fake,je denk dat ze je helpen,helaas!

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

4 reacties

Hoi Falisa,
er was dus toch een vrouw op deze site.
Blij dat te horen.
Van België of Nederland?
[email protected]

Dit las ik in de algemene voorwaarden :

22.Wij zijn niet aansprakelijk als het niets wordt met een lid van Match Dating. Evenmin zijn we verantwoordelijk voor schade die door een contact op Match Dating wordt geleden, of dat nou financiëel of geestelijk is.
23.Wij garanderen niet dat Match Dating het altijd doet. Het blijft mensenwerk en we doen ons best maar soms valt er een server uit of gaat er iets anders mis. Dat doen we natuurlijk niet expres en daarom accepteren we ook geen verantwoordelijkheid voor (financiële) schade die dit oplevert aan leden of anderen.
24.Bij gebruik van Match Dating accepteer je fouten en vermeende fouten van onze kant; een 'dienst' op de site zou wel eens niet zo kunnen werken zoals jij denkt/hoopt. Wij luisteren naar alle leden met opmerkingen, maar kunnen niets garanderen. Gebruik van Match Dating is op eigen risico!

En nog iets 517000 leden in Belgie?
Een van de grootste sites Parship beweerde er 80.000 te hebben,maar het bleken er 5700 te zijn...

Deze twee punten in de algemene voorwaarden vallen ook behoorlijk op

32.Wij zijn niet aansprakelijk als niet-leden zich toegang verschaffen (hacken) tot de site. Als er dan persoonsgebonden informatie of foto's worden gekopiëerd of gestolen accepteren wij hiervoor geen verantwoordelijkheid.

32. Voor eventuele geschillen waarvoor het lid een rechtsprocedure wil starten is enkel zijn enkel de rechtbanken in Macao bevoegd om hierover een oordeel te vellen.

dus ook de dames worden besodemieterd,dacht dat dat alleen bij de heren gebeurde.jammer van het vele geld,ik dacht ,kost wel veel,dus zal wel een goede site zijn, niet dus

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match-Dating.eu
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden