Match-dating.eu

vaststelling: blijkbaar voelen vele mensen hetzelfde als ik: oplichterij! Hoe is het verlopen: Je krijgt out of the blue berichtjes van match-dating.eu. Ga je er dan op in (ja, ook ik) en je betaalt voor lidmaatschap, dan krijg je plots geen berichtjes meer, geen enkele vrouw reageert, online-offline klopt niet, enz. Mijn 'persoonlijke' begeleidster die me eens snel aan een date zal helpen heeft nog nooit gereageerd.
Sinds de betaling voor Match-dating ontvang ik wel vele berichten van www punt datesome1 punt com. Heb me daar dan ook gratis ingeschreven en hopla, tientallen vrouwen zijn geinteresseerd. Maar ja, reageren kost geld (net even veel als bij match-dating) Ik heb dan even wat meer opgezocht: deze websites worden beide gehost in de UK. Beide reageren op hetzelfde IP-adres. Dus kan je de tweede website al eveneens als fake bestempelen.

Sterke punten
Verleidelijk omwille van de vele berichten

Zwakke punten
Niets werkt, kortom: oplichting!

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

4 reacties

Het zijn de medewerkers of de computer die berichten verstuurt.Dit om mannen te laten betalen,want echte vrouwen zijn daar niet;Dus een date kan je vergeten.

En 500.000 leden In Belgie? Wie eens nadenkt...

Voelde al nattigheid omdat de berichtjes standaard leken en sommige volledig hetzelfde waren ook al waren ze verstuurd door verschillende vrouwen. gelukkig niet betaald.

Ondertussen nog een website www punt temptation-dating punt com gevonden die ook op hetzelfde ip-adres gehost wordt. Dus hoe langer ik rondkijk, hoe meer het er op lijkt dat dit een grote zwendel is.

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match-Dating.eu
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden