dhr.

Aanvulling op eerder review: ik heb contact gehad met de DutchPaymentGroup. Dit bedrijf is de "kassa" tussen de consument en een webshop, datingsite, enzovoorts. wanneer het i-dealbetalingen betreft. Het is slechts een doorgeefluik. Ik heb ze mijn probleem voorgelegd en al snel kreeg ik uitvoerig antwoord terug. Het advies is aangifte doen, maar wat belangrijker is is dat er bij meer klachten over deze m.i misleidende organisatie een intern onderzoekt komt naar hun handelswijzen, waarbij het ergste geval voor Matchdating afsluiting van de DPGroup. Meer kunnen ze begrijpelijkerwijze niet doen.
Dus, ik heb mijn leergeld weer betaald, dubbel en dwars :-))

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

2 reacties

Zodra ik ergens iets lees over sexdating, sexchat of zie schaarsgeklede dames dan zeg ik tegen mezelf "wegwezen, dit is nep".

Ja, ik ook! Bij deze stupiditeit komt nog dat ik helemaal niet bij die rommel wilde inschrijven! Ik heb daar niks te zoeken, maar had meedere tabbladen openstaan. Ik had dus niet in de gaten dat ik op de verkeerde stond toen ik wat gehannes had met betalen via i-deal. Er is namelijk nog meer dating-gedoe met een soortgelijke naam. Nou ja, dubbeldom. Dat overkomt me geen tweede keer! Haast door drukte om je heen is een slechte raadgever!!!

Bezoek Match-Dating.eu Reviews over Match-Dating.eu

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match-Dating.eu
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden