Love.nl - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 3 augustus 2017
Love.nl Logo

50% aanbevolen, 1 Reviews

 1. Love.nl informatie
 2. Over Love.nl
 3. Gratis inschrijven
 4. Betrouwbaarheid
 5. Tarieven
 6. Uitschrijven
 7. Love.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Love.nl

Niet tevreden over Love.nl? Probeer dan eens Lexa.

Love.nl informatie

Love.nl is een online datingsite en chat community waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Dat kan zijn voor een nieuwe vriendschap, leuke date en/of een serieuze relatie. Maar het kan natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid.

Bij deze datingsite kun je per interesse je eigen identiteit opgeven. Op deze manier kun je zelf bepalen wat je met wie deelt, maar hebt wel de mogelijkheid om mensen te leren kennen die jouw passies delen.

Wacht daarom niet langer en schrijf je gratis in op deze leuke datingsite!

Love.nl Details

Hits: 848

URL: https://www.love.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 1

Over Love.nl

Deze datingsite onderscheid zich van andere online datingsites. Dit doen zij doordat de manier van singles matchen anders is dan op de meeste datingsites. Bij datingsite Love.nl wordt je namelijk gekoppeld aan andere singles op basis van karakter. Het matchingsysteem is dus zeker uniek te noemen en dat is ook de reden waarom veel mensen deze datingsite een nieuwe liefde hebben leren kennen.

Wanneer je iemand leert kennen is het natuurlijk belangrijk dat je gekoppeld wordt aan mensen die bij je passen. Het is daarom van belang dat je duidelijk aangeeft hoe je in elkaar zit en jouw karakter beschrijft. Het is sowieso niet slim om te liegen op een datingsite, maar bij een datingsite zoals Love.nl is het helemaal niet verstandig. Aangezien de datingsite werkt met een matchingsysteem op basis van karakter en interesses. Op deze manier wordt je namelijk niet gekoppeld aan iemand die daadwerkelijk bij je past. Je zult uiteraard jouw tijd en die van de ander verspillen. Wees daarom gewoon eerlijk over hoe je karakter in elkaar zit. Je zal dan gegarandeerd alleen maar leuke mensen leren kennen die bij je passen.

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite! Nadat je staat ingeschreven kun je direct op zoek naar leuke singles op datingsite. Je kunt zien welke leden er op dat moment online zijn. Bij Love kun jij je gratis inschrijven en je kunt daarna meteen zien welke leden er allemaal zijn. Vanzelfsprekend zal het enige tijd kosten om een goed en duidelijk dating profiel te maken.

Op deze manier is het een stuk gemakkelijker voor het dat maakt het matchingsysteem om geschikte leden voor je te vinden. Er zijn enorm veel leden actief op deze datingsite en zeker ook uit jouw omgeving. Deze leden zal je al eerst te zien krijgen.

Betrouwbaarheid

Voor de datingsite is het heel erg belangrijk dat de privacy van haar leden optimaal is en dat zij vertrouwen hebben om veilig gebruik te maken van de diensten van Love.nl
De datingsite is op een manier in elkaar gezet om het gebruik van meerdere identiteiten mogelijk te maken. Hiermee kun jij anderen zoveel laten zien als jij wilt. Datingsite Love.nl zal nooit zonder toestemming jouw persoonlijke informatie delen met anderen.

Tarieven

Inschrijven op deze datingsite is helemaal gratis! De datingsite kun je in principe gratis gebruiken. Echter moet je voor sommige zaken zoals het verzenden van berichten wel een vergoeding betalen. Credits zijn een soort punten (tussen de één en twee euro). Als je credits op zijn, dan heb je de mogelijkheid om voor een klein bedrag credits te kopen. Tijdens het inschrijven en compleet maken van je dating profiel ontvang je wat gratis credits. Daarnaast bieden kun je ook kiezen voor een lidmaatschap waarbij je nog veel meer mogelijkheden hebt om op een leuke manier in contact te komen met leden.

Het voordeligste lidmaatschap kost €7,95 per maand voor een periode van 24 maanden.

Uitschrijven

Als je om welke reden dan ook geen gebruik meer wil maken van de datingsite, kun je gemakkelijk jouw account van de datingsite verwijderen. Hou er wel rekening mee dat als je eenmaal jouw account hebt verwijderd, dit permanent is. Je kunt tevens niet meer inloggen op de datingsite.

Om je account te verwijderen moet je eerst inloggen op de datingsite. Nadat je bent ingelogd, kun je bovenaan de pagina kiezen voor 'instellingen'. Onderin vind je de optie om uw account te beëindigen.


Maak nu een gratis account aan op Love.nl

Love.nl Acties & Nieuws

 • 17 april 2017 Vind liefde op Love.nl
  Over Love.nl Deze datingsite onderscheid zich van andere online datingsites. Dit doen zij doordat de manier van singles matchen anders is dan op de meeste datingsites. Bij datingsite Love.nl wordt je namelijk gekoppeld aan andere singles op basis van karakter. Het matchingsysteem is dus zeker uniek te noemen en dat is ook de reden waarom veel mensen deze datingsite een nieuwe liefde hebben leren Lees verder

Love.nl reviews (1):

Love.nl - inschrijven onmogelijk.

2

Review:
Hier wordt aan leeftijd discriminatie gedaan. Ben je ouder dan 60 jr dan kan je je niet inschrijven

Sterke punten:
niet de mogelijkheid om dat te kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
discriminerend!!!

Schrijf ook een review over Love.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Love.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Love.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Love.nl


Home » Algemene Datingsites » Love.nl