loveborrel

Ik ben afgelopen weekend bij een loveborrel in Utrecht geweest. Ik heb het er erg naar me zin gehad en een hoop nieuwe mensen ontmoet. Ik raad het iedereen aan om het een keertje te proberen.

Sterke punten
Het was er erg gezellig doordat er veel vrijgezelle vrouwen waren waarmee je een gesprek kon aangaan.

Bezoek LoveBorrel Reviews over LoveBorrel

4 reacties

Heb je ook een vriendin ontmoet?

Vrouwen gaan hier naar toe met een vriendin van ze. Dan wachten ze tot de man de eerste zet doet en haar benadert. Uiteraard onder het kritische toezicht van haar vriendin. Keurt ze de man af (wat statistisch gezien de grootste kans is omdat vrouwen aantoonbaar vele malen kritischer zijn dan mannen) dan kletst ze daarna vrolijk verder met haar vriendin. Geen verschil dus met een normale kroeg. Alleen moet je hier inschrijfgeld betalen en heb je keus uit slechts een beperkt aantal dagen.

Het kost ongeveer 30 euro. Dat besteed ik liever aan de bioscoop en aan een etentje bij de Chinees.

Een mooie business. Stel je hebt in totaal 30 inschrijvingen. Dan vang je als organisator 900 euro voor een avondje. Het enige wat je hier hoeft te doen is een website hebben waar slachtoffers zich kunnen inschrijven en waar je een betaaloptie hebt geregeld. Dan moet je nog een locatie vinden. Een matige kroeg is wel blij als er een ploeg van 30 man op een dooie doordeweekse avond wordt neergezet want dit levert consumpties op.
Voor 30 euro kun je ook een heel maand als betaald lid op Tinder zitten en heb je veel meer keuze.
Maar zoals gezegd dat bedrag besteed ik ook nog liever aan mijzelf.

Bezoek LoveBorrel Reviews over LoveBorrel

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LoveBorrel
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden