LexAmore Review - OPLICHTERS

LexAmore - OPLICHTERS

13

Review:
Ik wilde lid worden van lexa.nl en kwam per ongeluk op de test van lexamore terecht. In de veronderstelling dat ik me inschreef voor lexa.nl schreef ik me in voor lexamore.nl. Lexamore schijnt niets te maken te hebben met lexa.nl maar staat wel op dezelfde site. Merkwaardig toch!

Ik heb de klantenservice nu inmiddels 4 berichten gestuurd en krijg steevast een soort automatisch antwoord en geen antwoord op mijn vragen. Zeer onprofessioneel. Ik ga mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen om te proberen mijn geld terug te krijgen. Het zijn gewoon oplichters.

Sterke punten:
Geen antwoord geven op vragen van klanten!

Zwakke punten:
Er worden foto's gedeeld zonder dat ik dat heb aangegeven. Ik heb 2 mensen een berichtje gestuurd dat ik niets had gedaan en mijn verontschuldigingen aangeboden voor de overlast. Deze 2 berichtjes werden gezien als dat ik gebruik had gemaakt van de betalende diensten en het zodoende mijn lidmaatschap niet meer kon terugdraaien.

13 Reacties

Datum: 24 februari 2010 - 10:36

Geschreven door: Lexamore.nl

Hallo,

In antwoord op uw vraag wil ik graag toevoegen dat Lexamore.nl wel degelijk onderdeel uitmaakt van Lexa. Het is alleen een ander product. Lexa.nl richt zich op dating en Lexamore.nl op matchmaking. Verder is het zo dat wanneer bij Lexamore.nl iemand een foto toevoegt op zijn of haar profiel dan worden naar alle matches een verzoek verzonden om deze foto te bekijken. Dat is in uw geval ook gebeurd.
Wij sluiten ecter nooit een profiel als iemand geen berichten heeft verstuurd. Ik hoop u zo voldoende antwoord te hebben gegeven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met ons gratis tel. 0800 350 3500.

Lexamore.nl

Datum: 27 maart 2010 - 10:20

Geschreven door: Hans

Kleine nuance: er wordt geen verzoek verzonden een foto te bekijken, maar de melding "(...) wil een foto met u delen". Is toch iets anders, of niet lexamore? En wat is het verschil precies tussen dating en matchmaking? Bespaar iedereen die commerciële kletspraatjes. Online zakkenvullers.

Datum: 22 juli 2011 - 12:46

Geschreven door: anny meyts

lexamore zijn gewoon op het net om mensen op te lichten ! Hun lokmiddel:"word VIP lid voor één week voor 1? " is een valstrik ! je loopt er zo in ,eens 1 ? betaald ,pluimen ze je rekening,en als je protesteert draaien ze de rollen om;;;de klant moet maar weten dat je op die wijze vast zit en dat ze je abonnement blijven verlengen....je moet zelf initiatief nemen van bij de éérste betaling (1?) ONMIDDELIJK een bericht te sturen dat je géén verlenging wilt.
Dat is de omgekeerde wereld,want op die bepaalde publiciteit ,staat er nergens iets van verlengen.Je komt het pas te weten als ze 6 maanden lidgeld van je rekening stelen.
en wanneer je dan TOCH reageert ,leggen ze de schuld bij jezelf"je had maar direct moeten opzeggen"
Het is een ware schande dat zo'n bende oplichters niet van het netwerk gehaald worden....en het bewijst dat hun dating handeltje niet goed draait,anders zouden ze
niet hoeven te stelen!
MENSEN REAGEER !!!!!LEG IN MASSA KLACHT NEER BIJ TESTAANKOOP !!!

Datum: 22 juli 2011 - 12:51

Geschreven door: NICKY ARIS

aan IEDEREEN die een serieuze datingsite zoekt:MIJDT LEXAMORE !!!!
ze stelen geld van je kredietkaart als je éénmaal betaalt(,zélfs voor een week)

Datum: 1 oktober 2012 - 15:05

Geschreven door: Jal

Ik heb mij september 2011 uit laten schrijven bij jullie. Het is al die tijd goed gegaan en nu is er 24 sept 117 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik ga er vanuit dat dit een misverstand is en dat ik spoedig mijn geld terug ontvang op mijn rekening.

Datum: 16 mei 2013 - 11:06

Geschreven door: Ria

En dat betekent ook 2x betalen? Voor Lexa en voor Lexamore? U zou dat veel duidelijker moeten aangeven op de site! Nu doe je een persoonlijkheidstestje en heb je ineens een ander product/dienst afgenomen!!

Datum: 24 maart 2014 - 17:32

Geschreven door: rob

Ben ongelooflijk dom geweest.
Dacht lid te worden van Lexa.
Voor 3 maanden betaald.
Ga ik eens rondneuzen op de site.
Denk doe de match factor..die gaat van hoog naar laag.
De top10 bestaat voor mij uit dames tussen 69 en 85 jaar!!!
Ben zelf 38!!..Wat een verschrikkelijke oen ben ik ook!!!..

Datum: 16 oktober 2014 - 22:08

Geschreven door: Peter Lenior

lexamore en lexa heb ik spijt van dat ik het gedaan heb , en dan gaat het niet eens mij om of wel of niet een relatie if date heb kunnen vinden .
Maar het klopt gewoon niet , aan de berichten die je krijgt er is een match ? Er is iemand geïnteresseerd in je ? En dan kijk je niemand wat een oplichterij . Helaas heb ik betaald dus ik maak ieder geval gebruik van . En zorgen om je automatisch opzegging stop te zetten is nog moeilijker dan je belasting geld terug te krijgen .

Datum: 31 oktober 2014 - 0:03

Geschreven door: Peter Lenior

alle datingsite zijn oplichters reken uit wat je betaald , ook ik ben eruit van gegaan als alleenstaande dit is een mooi mogelijkheid om iemand te leren kennen .Als je mazzel heb dan leer je iemand kennen via deze sites of het het gaat om 1 nightstand of een mooi lange realtie .
Maar het draait allemaal om geld , we moeten ook naar ons zelf kijken wij zijn toch zo gek om memberschip te worden of hoe je dat noemt . En ik praat ook over mijzelf ook ik ben lid of memberschip geworden van zo een club . Maar ik weet nu beter het is allemaal wij zijn schapen en hun zijn de Wolfen . En zeker in deze tijd dan heb je de datingsites niet meer nodig , Je kan nu in deze tijd veel creatiever zijn om contact te leggen met elkaar .
En voor de mensen eenzaam zijn of heel verlegen of andere oorzaken geld hetzelfde . Stop met de datingsite het kost je alleen maar geld . En nogmaals wij zijn de mensen die er in tuinen , niet hun zei lachen alleen maar hoe ze ook mogen heten die datingsites .

Datum: 4 augustus 2015 - 21:33

Geschreven door: peter

heb ook gereageerd op een match, woonplaats almere, blijkt nu dat het gaat om een dame uit Rusland.

Wordt dit niet gecontroleerd.....misleiding.

Datum: 23 oktober 2015 - 20:21

Geschreven door: Huub

Gratis 3 dagen lexa, weinig tot geen reacties of bezoekers. 5+ dagen na aanmelding ineens meerde bezoeker, mensen die favoriet gemaakt henben en zelfs bericht.?
Matching invuld, blijk ik ineens op lexamore te zitten! Huh?

ik wilde wat in de buurt blijven, dus gekeken naar een goed aangeschreven datingsite... buurtdating .nl de beste volgens het artikeltje, tot je erop klikt. Je wordt automatisch doorgestuurd naar buurtsex.nl, info bij webmaster opgevraagd. Blijkt dus idd dezelfde site te zijn. Bestaat uit echte en fictieve profielen... tot nu toe alleen maar fictieve fake profielen daar tegengekomen. Ze willen je zoveel mailtjes als mogelijk laten sturen, à 1.40€/bericht.

Op zoosk aangemeld en 1 maand geprobeerd. Je kunt geen favorieten zetten zodat je iemand later terug kunt vinden.
Stuur je een knipoog of interesse, krijg je een automatische reply. Moet een gewoon berichtje sturen. Ok. Begrijpelijk. Maar nadat je dat gedaan hebt... niets nada niks meer. Maar je kunt wel kijken of ze je bericht gelezen heeft. Maar dat kost munten. Die munten moet je duur en los bijkopen. Je abonnement blijkt alleen de kale vorm te zijn. Voor alles wat anders dan standaard kaal is moet je die munten gebruiken. En die zijn nog duurder dan een maand abo.
Dus nu maar wat anders zoeken, of ik ga zelf een gratis dating site proberen te maken.

Datum: 20 februari 2016 - 21:13

Geschreven door: Pieter

Zowel Lexa als Lexamore zijn zeer onvriendelijk voor beginnende bezoekers. Ik wil best gaan betalen maar dan moet ik wel weten hoe alles werkt en ik vind het ronduit schandalig dat ik als gratis lid niet kan reageren op mensen die mij benaderen. Ik ga naar een andere site.

Datum: 11 september 2017 - 19:25

Geschreven door: Dwarrel

Ik was voor een half lid geworden van lexa.nl en aan de rechterkant op de site stond een test voor een nog betere matchmaking. Achteraf blijkt dit dus een test van lexamore te zijn. Dit wordt niet als zodanig aangegeven, ook niet tijdens het invullen van de test. Het valt i.i.g. niet op.

De volgende dag ontdekte ik via mijn mailbox dat er berichtjes in stonden van lexamore. Nog steeds had ik niets door, totdat er een bedrag van 89,90 van mijn rekening afgeschreven zou worden. Ik schrok mij dood. Begreep niet waarvoor het was, want het halfjaar lidmaatschap had ik reeds betaald. Dus waar was dit voor?? Nog steeds heb ik daar geen antwoord op. Wel heeft Lexa mij bericht dat mijn beide lidmaatschappen zijn ingetrokken en ik de bedragen teruggestort krijg.

Daarnaast kreeg ik berichtjes van iemand, die direct al over seks begon. Ik dacht dat dit minder voorkwam bij betaalde leden en juist veel bij Tinder. Weer een illusie armer. Maar enfin, daar kan Lexa natuurlijk weinig aan veranderen.

1 van de mannen heb ik als ongepast aangegeven en volgens mij is zijn profiel al van de site gehaald. Dat vind ik dan wel weer goed geregeld bij Lexa.

Bij Lexamore kreeg ik trouwens wel goede matches, maar ik durfde hier niet op in te gaan, omdat ik in het totaal meer dan 100 euro kwijt zou zijn en ik er totaal niets meer van begreep.

Dus Lexa, iets meer duidelijkheid (of juist de verschillen) over beide sites en zonder dat iemand direct aan een lidmaatschap vast zit (blijkbaar door onduidelijkheid met 1 druk op de knop) is wel zo aardig, want zo als jullie er nu mee omgaan, lijkt inderdaad op 'onder valse voorwendselen'.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review