Oplichting??

Na een gratis proefperiode krijg ik constant mailtjes binnen met 'die en die willen hun foto met je delen'. Als je dan hun profiel bezoekt, blijkt dat zij geeneens een foto bij hun profiel hebben. Of erger nog, ze zijn de laatste week niet eens online geweest............
Hebben we hier te maken met pure fake-berichten die door de redactie worden verzonden???? Of misschien automatisch, maar dan hebben ze wél een betere programmeur nodig die deze fouten (geen foto / week niet online) omzeilt.

Naar mijn idee is het puur om je te triggeren een full membership te nemen.

In de volksmond heet dit gewoon 'oplichting'.

Sterke punten
geen, want die zullen ook wel in scene gezet zijn.

Zwakke punten
slechte programmeur die de fakemails laat versturen.

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

2 reacties

ja dit heb ik ook meegemaakt maar dan op een andere site
ik las in andere reviews ook dat anderen hierover klagen
lijkt wel normale gang van zaken op datingsites en is pure oplichting

Ik vind lexa(more) niks waard. Volgens mij is de klant ook nog geen koning. Je kunt ook profielen invullen bij lexamore bv "rook je" zeg ik ja is dat belangrijk voor u. Hele domme vragen invullen. Ik begrijp niet wat ik bedoel. Dan stellen ze vrouwen voor die ik geen interesse heb. Ik zoek een partner zonder kinderen dan stellen ze voor met kinderen. 1,9 miljoen singles lijk mij ook overdreven dat is 1 op 10 nederlanders. Volgens mij is dat over de hele wereld.
En ik heb ook nog wat betaald. Het termijn loopt binnenkort af. Dus geen resultaat. En als ik berichten krijgen om in contact te komen dan zijn meestal Russische vrouwen die als voorstelt of ze in Nederland wonen. Kom je in contact en geef je gegenereerde e-mail adres en dan krijg je e-mail adres met hele lieve berichtjes en een paar foto met hele mooie russische vrouwen. Op laatst willen ze gewoon geld hebben en daar trap ik niet in.Ik vind Lexe(more) ook niet duidelijk. Bv waar moet je oppassen? zoals ik net even heb uitgelegd over de Russische vrouwen. En als ik een cijfer moet geven dan geef ik een 0.0. Ik heb nog nauwelijks gechat. Alles is onduidelijk. Ik heb geen positief woordje over. En ze doen niks op uit als profiel verdacht is.

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LexAmore
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden