zooitje

Na bovenstaande te hebben gelezen, wil ik hier nog wat aan toevoegen.
Ik ben een vrouw ( niet dik of gefrustreerd) en full member geworden bij lexamore.
Dit is inderdaad een slechte datingsite!!
Ik stik van de "fans"!! maar er is er geen één lid! dus... ik krijg alleen maar mailtjes met;
een verwijzing naar een emailadres.. of ik ze maar even wil schrijven!!
Je kunt niet zien of iemand full member is of niet!
Het moet mij van het hart... serieuze mannen worden toch lid? of moet alles op een koopje? .. De mannen die mij dus mailen vertellen dus ook nog vrolijk dat ze geen lid worden ( te duur!) wat zegt dit over die man???!! een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Natuurlijk heb ik spijt van het lid worden! Hier ga ik echt geen leuke man vinden! ( ik zit er nog 2mnd aan vast)
Je kunt lexamore ook niet per email bereiken alleen per tel.
Moraal van dit verhaal: géén lid worden!

Sterke punten
veel mannen
persoonlijkheidstest

Zwakke punten
niemand is lid ( mannen) dus alleen degene die goedkoop zijn zitten erop.
Je kunt niet zien of iemand lid is
teksten in je omschrijving worden niet correct neer gezet ( al tig x proberen te veranderen)
veel geld ( weggegooid)
lexamore is niet via de email te bereiken.

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

4 reacties

Het spijt ons te moeten lezen dat lexamore.nl niet geheel aan uw verwachtingen voldoet. Lexamore.nl is een matchmakingsite met een persoonlijkheidstest, een single coach en een speciale coaching telefoonlijn. Dit rechtvaardigt naar onze mening de hogere prijs voor een membership bij Lexamore.nl. Op uw opmerking betreffende het kunnen zien van full members bij lexamore.nl. Dit is ook bij andere sites niet te zien. Wij gaan ervan uit dat de mensen die zich inschrijven bij Lexamore.nl serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie. Verder is het vinden van een leuke man een subjectief begrip. Onze customer care agents zijn streng als het gaat om profielteksten en foto's en zijn richtlijnen waar iedereen die zich inschrijft zich aan dient te houden. Onze Customer Care afdeling is zowel per e-mail als per het gratis telefoonnummer, 0800 350 3500, bereikbaar. U kunt hiervoor op de tab help/contact klikken.

Succes!

Met vriendelijke groeten,

Lexamore.nl

nou het zegt helemaal niks over manen die gratis lid zijn van lexa geef ze groot gelijk je gaat toch geen dik geld betalen voor een datingsite je loopt als man zijnde een heel groot risico dat het resultaat nul,nul is aan gezien de vele kieskeurige dames met hun eisenleisten

Ja, ik kan M. helemaal volgen. Mijn ervaring vind je hieronder.
Wat ben je met een membership als je niemand vindt die ook betaald heeft. En al die leuke matches hebben niet betaald. De single coaches en de speciale coaching telefoonlijn zet je alleen maar aan om meer te schrijven. Maar naar wie? Want wat je niet weet is dat enkel het eerste bericht leesbaar is voor de eerste 4 regels als de andere kant niet betaald heeft. Een tweede bericht naar je "perfect match" komt zelfs niet aan. Daar sta je dan met je ? 174.

Mijn verhaal: Ja, je schrijft je in op Lexa en automatisch kan je ook naar LexaMore. More psychovragen (heel veel vragen) en daarna gratis je beoordeling. Je kunt gratis andere profielen zien (al of niet met foto) en ontdekken hoeveel % jullie overeenkomen op allerlei vlakken. Maar dan denk je: oh, die zie ik wel zitten, en je schrijft een berichtje. Nog steeds alles gratis. Je krijgt een antwoord of iemand anders schrijft jou en dan kan je enkel de eerste 3-4 regeltjes lezen. Om de rest te zien moet je betalen, net zo voor een nieuw bericht. Ok, De meerwaarde is er, en je betaald. Zoals beloofd kan/mag je nu lezen en schrijven (dat kon je al, maar je begrijpt me wel), maar wat blijkt nu, ondanks je ? 174, moet ook de andere kant betaald hebben om je bericht te kunnen lezen. Dat wordt niet verteld als je betaald. En na enkele weken rondsnuffelen en berichten versturen heb je nog niemand tegengekomen die dat wel heeft gedaan. Afzetterij dus. Zoek me maar op: Jobbke.

Beste Jobbke,

U heeft als het goed is al contact gehad met onze Customer Care service. Zij hebben naar ik heb begrepen u zo goed mogelijk geadviseerd wat u kunt doen. Uw berichten worden gelezen en ook u kunt gewoon berichten van andere members lezen. Ik hoop dat u desondanks tevreden bent over Lexamore.nl

Met vriendelijke groeten,

Lexamore.nl

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LexAmore
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden