NEP

Een echte nepsite,ze willen je maand na maand aan het lijntje houden.Ze zijn zo erg dat ze zelfs verzinnen dat hun moeder niet lang te leven meer heeft.Dat is echt het laagste van het laagste wat je kan en ik vind mag verzinnen op een site om mensen aan het lijntje te houden.Dat noem ik ,minachting van mensen hebben en echt alles voor overhebben om maar een paar euro te verdienen.

Sterke punten
Mooie vrouwen op foto`s

Zwakke punten
Voor de rest alles

Bezoek LangsWippen.nl Reviews over LangsWippen.nl

4 reacties

Dit soort malafide bedrijven zoekt de grenzen van de wet op en gaan er misschien er over heen.

Lees artikel 18c in de algemene voorwaarden. Hierin staat dat de site personen kan inschakelen tbv entertainment. Dat zijn dus chatoperators. Op de website zelf staat dat niet en wordt zelfs gesuggereerd dat je kunt ontmoeten (een digitale ontmoeting?)
Volgens mij is deze site in wettelijke overtreding omdat ze het gebruik van chatoperators moeten vermelden op hun site. Zo verstopt in 18c van de algemene voorwaarden mag volgens mij niet eens.
Overigens zijn vrijwel alle sites en apps die op sex gericht zijn gewoon nep.

Er zijn sites die op seks gericht zijn en ook echt zijn.
Maar dat zijn geen datingsites maar advertentie websites van prostituees. Ook heb je nog advertentie website op seksgebied met diverse rubrieken waar mensen onder andere gratis seks aanbieden. Nagenoeg 99,99 procent zijn dat advertenties van mannen. De 0,001 procent zijn van vrouwen met onrealistische eisen.

In de versie van 2020 staat het als volgt in artikel 18C: "Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen".

Komt allemaal op hetzelfde neer: list, bedrog, oplichting via het inzetten van nepprofielen.

Bezoek LangsWippen.nl Reviews over LangsWippen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LangsWippen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden