Toppie

Zolang er mannetjes zijn die willen blijven vreemdgaan en hun vrouw bedriegen verdienen wij goed geld aan ze als chatoperator!

Sterke punten
Centjes verdienen

Zwakke punten
Mannen die echt denken dat ze binnen het uur sex kunnen hebben met een fotomodel van 20 jaar jonger: denk effe na joh

Bezoek LangsWippen.nl Reviews over LangsWippen.nl

5 reacties

Er zijn ook mannen die wel degelijk een leuke dame zoeken. En dan is het jammer dat er mensen zoals jij op deze site zitten en een leven van een man helemaal kapot maken met die leuke leugens van je.
Ik zou zeggen zoek een baan en stop met deze onzin.

Ik vraag me af of nepdatingsites, chatoperators en adultwebmasters onder cybercriminaliteit vallen.

Heb jij ook onder de naam serena contact gehad!

Hallo Demy, waarschijnlijk ben je te laf om uw adres te geven maar moest je toch achterlijk genoeg zijn dan kom ik wel even langs om uw bedriegelijke tandjes uit te slagen. Jij bent een volkomen debiel en ik hoop dat je stikt in je oplichterij. Ik had het heel snel door maar spijtig genoeg zijn er echt wanhopige of minder intelligente mensen die hierin trappen. Zoek een degelijke job, JOH!

Het meest opmerkelijke vind ik dat na de acties van de Autoriteit Consument & Markt in april dit jaar . . De ACM roept op alert te zijn voor datingsites waar je per bericht moet betalen. Op 20 april maakte de ACM bekend dat ze invallen hebben gedaan ivm onderzoek naar dit soort sites. Ik zit er nog steeds op maar niemand antwoord meer. Zeker wachten (tot St. Juttemis) tot ik weer wat credits ga kopen. Aan me never-nooit-niet

Bezoek LangsWippen.nl Reviews over LangsWippen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LangsWippen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden