Humsafar - 4 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
Humsafar Logo

33.3% aanbevolen, 4 Reviews

  1. Humsafar informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Humsafar Quick Search
  5. Contact gegevens
  6. Humsafar Reviews
  7. Schrijf ook een review over Humsafar

Humsafar informatie

Humsafar is de grootste en leukste Hindoestaanse datingsite van heel Nederland. Je kan je nu gratis aanmelden om ook mee te daten.

Dating

Humsafar Details

Hits: 4722

URL: http://humsafar.nl/

Categorieën: Hindoestaande Dating

Reviews: 4

Doelgroep

Ben je helemaal weg van de Hindostaanse dames? Ben je al geruime tijd op zoek naar een Hindostaanse date? Dan ben je bij Humsafar op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal Hindostaanse dames met wie je dagelijks in contact kan komen. Deze dames zijn ook allen op zoek naar een spannende date, vriendschap en meer. Dus ga vandaag nog aan de slag met het vinden van je droomprins of droomprinses op deze site.

Aanmelden

Ben je op zoek naar een interessante Hindostaanse date? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze site. Op de site kun je klikken op het tabje "nog geen lid? Registreer je nu!". Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeld formulier tevoorschijn waarin je je naam, e- mail adres, persoonlijke interesses en persoonlijke gegevens kan invoeren. Na alle informatie verwerkt te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kun je klikken op "Registreer". Hierna zal er een e- mail verstuurd worden naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar je Sexy Hindostaanse date.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Humsafar door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. In dit formulier moet je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp en het bericht verwerken.


Maak nu een gratis account aan op Humsafar

Humsafar reviews (4):

Humsafar - geld kwijt geen date

0

Review:
maak hier geen gebruik van , super fake

Sterke punten:
niks

karel beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Humsafar - 25,- euro om VIP te worden, maar ook de domste sit

0

Review:
Hier ook weer zo'n domme site.

Ik hebt hier ook een hindoestaanse meisje leren kennen. Maar deze komt uit paramaribo. In mijn profiel hebt ik ook mijn e-mail adres gezet. Ze heeft via daar gecontacteerd. Ik hebt trouwens niet betaald en deze gekke site kost jou 25,- euro

Je begint het gesprek goed. We hebben elkaar leren kennen. Het doel was een serieuze relatie. Ze komt haar afspraken niet en toont weinig interesse in gesprekken. Een aantal gesprekken aangegaan met haar, maar later blijkt dat ze al een huwelijk al bijna had met een ander jongen, maar dat ze voor het huwelijk met die jongen ging slapen. Maar dit gebeurde 5/6 jaar geleden dat vertelde ze. Als een jongen al voorgesteld is aan de schoonouders, heeft het weinig waarde voor een nieuwe jongen, om met een hindoestaase meisje te gaan die al met een ander jongen heeft geslapen. Er zijn daar Hindoestaanse vrouwen met beperking en met trauma. Maar ik hebt dat gesprek korter gemaakt en zei sorry, maar dit is echt niet naar wat ik zoekt.


De hindoestaanse vrouwen hebben twee gezichten, Krijgt ze haar zin niet stuurt zij de goorste leugens en verwijten rond op je profiel. De Hindoestaanse vrouwen moeten maar eens minder zeuren, wat minder gelul intikken en proberen een echt gesprek te voeren Met hun praten, daar word je echt moe en zeuren geld, auto en rijbewijs.


Mijn mail is
[email protected]

Sterke punten:
Die neppe profielen met kleuren blauw en roze.

Die VIP zetten om je een gek te maken dat je daar een vrouw kunt vinden.

Ook vooral die neppe youtube video die ze hebben gemaakt.

25,- euro om te betalen als je een goeie partner daar vindt. Hahaha niemand is daar goed, want 99.8% is niet serieus vooral onder de vrouwen, die veel te verbergen hebben.

Doordat je 25,- euro boekt om VIP kunnen hun jou niet garanderen als je daar een partner zult vinden.

Zwakke punten:
En wil jullie aanraden om ook geen enkel geld te storten of lid te worden van deze site. Hoe meer geld ze verdienen, hoe langer deze sites zullen blijven, want die hindoestaanse mannen die achter die site zitten en die het ook runnen they don't care als ze hun geld maar krijgen.

Puur om geld en oplichterij.

Dus wees gewaarschuwd bij deze!

En als je op humsafar je e-mail plaats gooien ze een blok en ban op je scherm. Dan krijgt geen toegang meer tot de site. Dus ze hebben wel heel veel te verbergen.

Er zijn geen serieuze hindoestaanse vrouwen doen alles om geld, want die bestaan niet meer in de jaren 80/90 wel kon je trouwen en leven settelen.

Misschien als blanke man kan je nog een one night stand vinden of een date of een wipje.

badha beveelt Humsafar NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Humsafar

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Humsafar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Humsafar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Humsafar


Andere websites in de categorie 'Hindoestaande Dating'

Home » Hindoestaande Dating » Humsafar