HomoDating.nu - 3 Reviews

Last updated: 1 april 2019
HomoDating.nu Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. HomoDating.nu informatie
  2. HomoDating.nu Reviews
  3. Schrijf ook een review over HomoDating.nu

Niet tevreden over HomoDating.nu? Probeer dan eens Lesbian Personals.

HomoDating.nu informatie

Homodating.nu is een sexdating website speciaal voor mannen! Hier is iedereen vanaf 18 jaar welkom om mee te doen aan het super leuke en actieve online homo dating avontuur!
Bij ons vind u ontelbaar veel soorten leden die allemaal hun eigen sex voorkeur hebben en die graag willen delen met andere! Door deze manier van het verbinden van mannen met homoseksuele geaardheid is het tegenwoordig ook wel heel eenvoudig om een lekker spannend nieuw sexcontact te vinden! Zoals ze zeggen, op ieder potje past een dekseltje! En daar zijn wij ook 100% van overtuigd!

Deze website is niet meer actief!

HomoDating.nu Details

Hits: 991

URL: http://www.homodating.nu/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 3


Maak nu een gratis account aan op HomoDating.nu

HomoDating.nu reviews (3):

HomoDating.nu - oplichting en dieven. beroven je van je geld.

0

Review:
ik heb er 20 euro aan besteed en had contact met 4 vrouwen en 1 man. allemaal draaien ze om mijn directe vragen heen en houden ze je aan het lijntje. ik heb mijn tel. nr. en e-mail gegeven maar ze willen via de site blijven mailen. ik heb veel ervaring en ik weet 100% zeker dat dit een fake site is, alleen bedoeld om jou geld afhandig te maken. trap er niet in en ook niet in sexmetmannen.com deze site is van dezelfde personen.

Sterke punten:
oplichting en dieven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
totaal geen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cunnilingu beveelt HomoDating.nu NIET aan bij vrienden/bekenden

HomoDating.nu - ik sluit me volledig aan bij Elegast

2

Review:
Er komt nooit een concrete date uit, ik heb mijn email adres naar een potentiële date gestuurd.
Om zo de hoge chat kosten te vermijden, maar je word gewoon aan het lijntje gehouden. Niet doen klinkt leuk en aardig maar niet doen FAKE.

Sterke punten:
te mooi om waar te zijn, inderdaad.

Zwakke punten:
je word geplukt kijk uit..

gjdvo beveelt HomoDating.nu NIET aan bij vrienden/bekenden

HomoDating.nu - Fake.

1

Review:
Er is geen reden om aan te nemen dat deze site echt om dating draait. Het eerste wat al opvalt is het vreselijk hoge bedrag dat je voor een paar berichtjes van zeer beperkte omvang moet neerleggen. Er wordt gebruik gemaakt van verschijdene tactieken om je aan de praat te houden. Zo is het onmogelijk een tekst in je profiel in te vullen, iets waar ik toch eigenlijk eerder met argusogen naar had moeten kijken. Het aantal berichtjes dat ik krijg zonder zelfs maar een profielfoto te hebben is enorm. Als je met iemand contact legt lijkt deze persoon er alles aan te doen je zoveel mogelijk heen en weer te laten praten, mij werd in ieder geval nooit iets concluderends gezegd en de berichtjes die deze personen sturen zijn miniem aan informatie, en draaien eerder om de woorden heen. Ik heb dus behoorlijk het idee dat een enorme oplichtingspraktijk is. Dit is niet het enige domein er zijn meerdere domeinen actief gericht op gaydating, dus ik hoop dat andere personen niet dezelfde fout als mij maken, maar dit zal ongetwijfeld nog meer 'slachtoffers' opbrengen.
Oh, een laatste argument wat eigenlijk het allerverdagst dient te zijn: stuur een bericht en binnen enkele minuten heb je antwoord..

Sterke punten:
te mooi om waar te zijn

Zwakke punten:
oplichting, snelle graaipraktijken want het is en blijft verleidelijk toch te betalen om een berichte te sturen, en deze zijn duur.

Elegast beveelt HomoDating.nu NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Gay en Lesbian Dating » HomoDating.nu