GPSdates.nl is de nieuwste datingsite die het mogelijk maakt om singles te ontmoeten wáár je ook bent via de GPS kaart! Daten op GPSdates kan thuis op je pc, laptop of onderweg op je smartphone of tablet. De datingwebsite is beschikbaar in heel Europa en de rest van de wereld. Naast het zoeken via de GPS kaart is het mogelijk om te chatten, profielen/foto's te bekijken, je profiel aan te passen, foto's te uploaden en je zoekvoorkeuren in te vullen. Je ontvangt van GPSdates matches die gebaseerd zijn op je zoekvoorkeuren.

Opzeggen

Je hoeft bij GPSdates.nl niet op te zeggen. Iedere gebruiker ontvangt 7, 3 en 1 dag(en) voordat het lidmaatschap afloopt een mail om te verlengen. Als je niet verlengt loopt het lidmaatschap automatisch af en kan je altijd later weer een abonnement kopen. Je zit bij GPSdates dus nooit vast aan contracten die stilzwijgend verlengd worden en/of waar je moeilijk vanaf komt.


Kosten

Bij GPSdates kan je uit vier verschillende pakketten kiezen, namelijk: - Pakket 1 € 9,95 (1 maand) - Pakket 2 € 18,95 (3 maanden) - Pakket 3 € 37,50 (6 maanden) - Pakket 4 € 59,95 (12 maanden)


Artikelen over GPSdates

Interview met Richard van GPSdates

Richard, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij GPSdates?Ik ben Richard, medeoprichter van GPSdates. Verder is mijn rol bij GPSdates het onderhouden van de website en het oplossen van problemen binnen het systeem. Zodra ik een zogenaamde 'bug' tegenkom zorg ik ervoor dat deze z.s.m. wordt opgelost door mij of door een van onze programmeurs.Wat onderscheid GPSdate ... [...]

GPSdates Reviews

  GPSdates is uniek en super in gebruik!

  GPSdates.nl is een unieke datingsite en super in gebruik! Het staat nu nog aan het begin maar ik verwacht dat het volgend jaar explosief zal stijgen! Het zal, in heel Europa bekend zijn! Omdat het zo gaaf is en super werkt en je in no-time mensen kunt contacten waar je ook bent! Echt Superrrr!!!

  Sterke punten
  Je werkt via een GPSkaart waar je je op dat moment begeeft met diverse foto's van anderen die graag ook contact zoeken. Heel leuk gedaan!

  Prijzen zijn ook prima! Voor de functionaliteiten en wat je er mee kunt, is het zelfs heel voordelig!

  Zwakke punten
  Ik kan er geen een ontdekken.

Bezoek GPSdates

Schrijf een review