Geheime Affaire - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 18 december 2020
Geheime Affaire Logo
  1. Geheime Affaire informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. Geheime Affaire Reviews
  8. Schrijf ook een review over Geheime Affaire

Niet tevreden over Geheime Affaire? Probeer dan eens Sex Appen.

Geheime Affaire informatie

Geheime Affaire dating is een unieke datingsite welke bestemd is voor alle volwassen mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een geheime affaire. Het doet er daarbij niet toe of je nou single, alleenstaand, in een relatie, getrouwd of op welke manier dan ook gebonden bent. Zodra je merkt, dat je wat meer seksuele uitdaging in het geheim kan gebruiken, kun je je aanmelden op deze site. Het voordeel is, dat je geen gebruikers zal tegenkomen, die vreemd zullen opkijken als je hen benadert voor een geheime affaire. Alle leden van deze site zijn net als jouw ook op zoek naar een geheime affaire, seks, erotiek, chatcontact en meer.

Een ieder, die interesse heeft in de diensten van de site kan zich geheel gratis aanmelden. Elk nieuw lid krijgt een gratis account toegewezen waarmee je direct aan de slag kunt met het vinden van een geheime affaire date. Sommige gebruikers hebben het geluk heel snel een date te vinden en weer anderen moeten wat geduld opbrengen. Het voordeel is, dat er dagelijks vele nieuwe aanmeldingen binnen komen. De kans op het vinden van een gelijkgestemde man of vrouw is vele malen groter dan op andere datingsites.

Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken, dat je veiligheid eventueel in het geding zou kunnen zijn. De beheerders van de site hebben veiligheidskleppen ingebouwd om gebruikers een veilige en discrete online platform te bieden alwaar ze over en weer berichten met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast zullen je persoonlijke gegevens nooit aan een derde verstrekt worden voor commerciele doeleinden of wat dan ook. Je kunt dus zonder zorgen gebruik maken van de diensten van deze site en op zoek gaan naar je eigen geheime affaire date.

Geheime Affaire Details

Hits: 472

URL: https://www.geheimeaffaire.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Doelgroep

'Geheime Affaire', de naam van deze dating site geeft in feite al veel prijs. Ben je single, pas uit een relatie, getrouwd of op de een of andere manier gebonden? Merk je, dat de drang en de behoefte steeds groter wordt op seksueel gebied? Ben je toe aan meer seksuele uitdaging? Dan ben je op Geheime affaire dating op het juiste adres. Via deze dating site kun je in het geheim een affaire op na houden en je seks leven een grote boos geven. Lijkt dit je interessant? Schrijf je dan nu in!

Aanmelden

Wil je ook een geheime affaire op na houden? Wil je in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze spannende affaire site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje 'Schrijf je in'. Er zal dan een online aanmeldformulier tevoorschijn komen welke je kunt invullen en opsturen. Dit formulier kun je ook terugvinden op de startpagina van de site onder het kopje 'Meld je gratis aan'. In dit formulier vul je onder andere een gebruikersnaam in, werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, provincie waar je woonachtig bent, geslacht en geboortedatum. Na de algemen voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje 'meld je nu aan'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende affaire dates en meer.

Prijzen

Alle mannen en vrouwen, die behoefte hebben aan een geheime affaire kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Men kan ook geheel gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers doorzoeken. Elk nieuw lid krijgt ook nog 50 gratis credits toegewezen. Hiermee kun je gratis de site verkennen.

Het enige waarvoor je een kleine financiele vergoeding moet betalen in de vorm van credits, is voor het versturen van berichten, foto's en flirts. De credits worden verkocht in creditbundels en de prijzen zien er als volgt uit:

500 credits -> €15,00
1000 credits-> €30,00
2000 credits-> €50,00
5000 credits-> €100,00
10000 credits-> €200,00

Profiel verwijderen

Het kan best voorkomen, dat je geen affaire dates meer op na wilt houden of dat je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. Je hebt dan de mogelijkheid om je account snel en eenvoudig te verwijderen van de site. Op de contactpagina vind je de optie om jouw profiel te verwijderen. Je kunt dan klikken op het tabje 'Wilt u nietmeer deelnemen en al uw gesprekken beeindigen klik dan hier.' jouw profiel wordt dan onmiddellijk verwijderd van de databases van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de zeer behulpzame klantenservice van Geheime Affaire dating. Je kunt de klantenservice contacten door het online contact formulier in te vullen en op te sturen. Je kunt dit formulier benaderen door op de site te klikken op het tabje contact. In het formulier voer je je bericht in en je vult een verificatie code in. De klantenservice probeert dan zo snel als mogelijk antwoord te geven op de gestelde vragen.


Maak nu een gratis account aan op Geheime Affaire


Reviews en Ervaringen over Geheime Affaire

Er zijn nog geen reviews geschreven over Geheime Affaire

Schrijf ook een review over Geheime Affaire

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Geheime Affaire aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Geheime Affaire aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Geheime Affaire


Home » Casual Dating » Geheime Affaire