Funky Fish Review - Funky Fish nept je!

Funky Fish - Funky Fish nept je!

8

Review:
De website ziet er leuk uit. Aanmelding is gratis en je kan zelfs een ander contacteren totdat een van de medewerkers, die zich voordoet als iemand die een relatie zoekt in welke vorm dan ook,van FF je mailbox binnen 2 dagen vol mailt.Er zit nl. een addertje onder het gras bij dat gratis...Je kunt zelf geen berichten verwijderen en wordt dus min of meer gedwongen om een abbo te nemen. Goudvis zal en moet je worden om je berichten te kunnen verwijderen en meer berichten te kunnen lezen. De berichten worden door FF niet verwijderd zodat 'gratis' geen 'gratis'blijft. Foto's worden zogenaamd gescreend, maar vaak zie mensen die erg 'ver weg' zijn op de foto of waarvan de borsten goed in beeld zijn. Hoezo christelijk??? Als je serieus bent wat betreft je geloof als christen, moet je hier dus niet zijn; zoniet, is het een leuke optie met beperkingen!

Sterke punten:
Veel activiteit op de website

Zwakke punten:
Nepprofielen
Gratis, is niet echt gratis
Geen christelijke site

8 Reacties

Datum: 11 juni 2012 - 12:05

Geschreven door: Funky Fish

Hoi Nellie,

Jammer dat je zo over Funkyfish denkt. Een aantal dingen kloppen gewoon niet wat je zegt. Zo zijn er geen medewerkers die zich voordoen als relatie-zoekenden en kun je gewoon elke dag een gratis bericht sturen en lezen. En ja, we hopen dat je uiteindelijk betalend lid wordt (Goudvis), omdat FunkyFish anders niet kan bestaan.

Mvg

Funky Fish

Datum: 23 november 2012 - 10:10

Geschreven door: kiwi

Ik ben een gebruiker en ik moet zeggen dat hoewel veel dames niet reageren,
het niet nep is, i.t.t veel andere site is deze oprecht, en ik snap hun betaal regeling. De site werkt goed, geen spam. Niet perfect ,maar welke is dat wel.
Aanrader

Datum: 20 augustus 2013 - 22:57

Geschreven door: Rudi

Ik ben goudvis geweest.
Het is wel een datingsite maar geen Christelijke datingsite.
Men mag er alleen maar schrijven wat de mensen graag horen.
Maar ga niet tot de essentie van het christendom, Jezus Christus en de bijbel
want dan kom je bedrogen uit.

Datum: 17 maart 2016 - 22:45

Geschreven door: Arli

Dankzij funky fish heb ik toch wel mijn grote liefde gevonden!

Datum: 1 september 2018 - 18:06

Geschreven door: Cornelis

Mijn ervaring met Funky Fish is dat het de meest eerlijke datingsite is die er is. Vele sites maken reclame met "gratis aanmelden", maar je kunt er verder niets gratis. Funky Fish biedt niet betaalde leden 1 gratis bericht per dag. Je kunt de laatste 3 bezoekers van je profiel gratis zien. De meeste vrouwen reageren niet, maar dat heb je op elke datingsite. Ik heb hele leuke contacten gehad en je kan zeker over geloof praten. Ik ben nog steeds actief betalend lid en op zoek naar de ware. Of ik die vind via Funky Fish weet ik niet, maar ik geef het een kans.

Datum: 26 januari 2019 - 19:02

Geschreven door: FunkyFakeFish

Wat een gare ''dating''site is Funky Fish, zeg, BAH!

Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ''Goudvis'' is waar ik een berichtje naar stuur.

Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken - heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ''dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied''.

Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ''groot datingplatform'' met niemand achter de pc's die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

Sterke punten:
Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

Zwakke punten:
1). NIET christelijk;
2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
7). Ene Amber van de ''service'' contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ''christelijk'' is;
10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ''prins op het witte paard''.
11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

Datum: 29 januari 2019 - 17:18

Geschreven door: Funky Fish

Beste,

U verkoopt onzin. We maken geen gebruik van fake robots. Af en toe worden er door kwaadwillenden nepprofielen aangemaakt. Dit is heel vervelend voor onze leden, maar we verwijderen de nepprofielen zo snel mogelijk.
Ook hebben wij netjes uw mailtjes beantwoord. Dit gebeurt niet altijd binnen 24 uur, omdat we een kleine organisatie zijn.

Met vriendelijke groet,

Funky Fish

Datum: 11 maart 2019 - 20:51

Geschreven door: Zandbergen

Enkel traumatische ervaringen meegemaakt, gediscrimineerd, belasterd en vol met schijnheiligheid. Het is een slangennest van hypocriete christenen zonder liefde, witgekalkte graven verdienen niets anders dan Gods vervloeking.

FF redactie is arrogant, vol censuur. Ik heb regelmatig zelfmoord overwogen vanwege ‘christelijke’ dames en gedrag van bepaalde christenen. En hun helpdesk is autistisch en behoorlijk pedant in correspondentie.

De nare herinneringen aan deze site spoken nog dagelijks door mijn hoofd, ik vervloek God en Christus vanwege deze site, ik was liever niet geboren dan hierop beland. Reden nummer één dat ik de kerk niet meer bezoek en God vervloek.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review