Review

Friendscout24 is een overzichtelijke dating site. Doordat de lay-out rustig is gehouden en je niet wordt over dondert met hartjes en plaatjes van stelletjes kan je op je gemak opzoek naar een date. Door het grote leden aantal en de handige goed werkende zoekmachine ben je zo opweg! Een leuk bijkomend feit is dat Friendscout24 niet alleen in Nederland actief is, maar ook in het buitenland. Je kan dus berichten krijgen uit alle wind streken. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Op de start pagina is een duidelijk overzicht van opties en zelfs een balk met daar in een aantal nieuwe leden die op deze manier naar voor worden gehaald. Als je hier op klikt komen er nog meer nieuwe leden naar voor op te bekijken.
Ook kan je op de start pagina de 50 laatste bezoekers van jou site bekijken, er staat dan bij vermeld wanneer ze op jou site waren en of ze op dit moment online zijn. Zo kan je kijken wat voor mensen jou site bezoeken en onmoet je ook mensen die normaal niet uit de resultaten van jou zoek opdracht zouden zijn gekomen.

De resulaten van de zoekmachine, nieuwe leden of de gene die jou site voor het laatst bezocht hebben worden duidelijk weer gegeven met een foto en de basis gegevens van deze persoon (naam, leeftijd, woonplaats), zodat je ze snel kan door lopen. Mocht je geinterresseerd raken kom je met een klik zo op de site van die persoon, waar je meer over die gene te weten kan komen en wat hij of zij zoekt.

Contact maken met anderen kan door standaard berichten te sturen, zelf een bericht te typen en door te chatten. Je kan zien of iemand online is door een groen viertkantje achter de naam van de desbetreffende persoon (deze is grijs als iemand offline is).

Zo alles bij elkaar is het een veilige en leuke site om een date op te vinden of gewoon een leuke vriendschap op te doen!

Sterke punten
- veel leden
- geen irritante 'u heeft een bericht' mailtjes
- overzichtelijk

Bezoek Friendscout24 Reviews over Friendscout24

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Friendscout24
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden