Bedrog

Update 19 juli 2022
het bedrog gaat maar door. Zojuist een e-mail gekregen van E-matching met in vetgedrukt: "Let op! Heb je niemand gevonden die je opnieuw zou willen zien, dan mag je de volgende keer gratis meedoen."

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Bedrog

Bezoek FlitsDate Reviews over FlitsDate

4 reacties

Ik neem aan een reactie van FlitsDate of is er een relatie tussen die twee? E-matching lijkt me namelijk wel betrouwbaar

Ik snap niet dat er zoveel belangstelling is en zoveel speeddates. Op den duur moet toch iedereen die interesse heeft toch zijn geweest? Meestal zijn er geen matches en na 3 mislukte pogingen stop je er mee. En heb je wel een goede match dan kom je er ook niet meer.
Of gaan de meeste mensen voor de gezelligheid en hebben ze geen interesse in een partner en vinken ze niets aan op het formulier?

Michael, nee dit was in een e-mail van e-Matching. Volgens mij hebben die wel een stevige match met Flitsdate. Laatste bericht is dat e-Matching me een maand gratis wil laten daten via hun site. Ik laat me niet voor 19,95 afkopen. No way.
Dirk: 25 jaar geleden deed ik en speeddate door de Volkskrant op het strand van Bloemendaal georganiseerd. Daar had ik wel een leuke match toen.

Ah, helder en snap qua afkoop. Verder Dirk links laten liggen, want die zeikt mensen die aangeven een beperking te hebben hier af... how low can you go

Bezoek FlitsDate Reviews over FlitsDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlitsDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden