Datingsites Vergelijken

Welkom op DatingSitesVergelijken.nl. Hier kan je betrouwbare datingsites vergelijken, kiezen en GRATIS aanmelden.

Datingsites Vergelijken Reviews

  datingsites

  Ik ben het er mee eens dat sommige dating websites je het gevoel geven bestolen te worden! Ik heb vanwege mijn hogere leeftijd meerdere dating websites geprobeerd, omdat het in mijn ervaring vrij moeilijk is iemand te vinden van dezelfde leeftijd op bijvoorbeeld Lexa of Parship. Daarnaast heb ik het erg moeilijk bevonden om door alle fictieve profielen heen de echte nog te zien. Uiteindelijk stuitte ik op lach.nl door de tv reclames op Nederland 1, 2 en 3. Ik dacht dat als de Nederlandse publieke omroep reclames uitzend het wel betrouwbaar moest zijn. Tot nu toe heb ik al met drie vrouwen van mijn leeftijd contact en met n van hen afgesproken. Het was wat wennen in het begin, vooral met het chatten, maar ik ben blij dat ik me heb ingeschreven en kan het zeer zeker aanraden, mits je de website zoekt die bij jou past. Let wel op dat je je inschrijft op websites zonder neppe profielen want die zijn erg hinderlijk!

  Sterke punten
  Geen fictieve profielen Duidelijke website Lage kosten Maandelijks opzeggen mogelijk Behulpzame klantenservice Handige zoekfunctie

  Zwakke punten
  Op locatie zoeken Interesses Enigszins saaie lay-out

  teleurstellend

  Verschillende sites zijn teleurstellend door een bepaalde type mannen en vrouwen die de site voor andere doeleinden gebruiken. Maar als je als Be2.nl aangeschreven staat als n serieuse site dan verwacht je er iets meer van. Echter ik krijg niet erg serieuse berichten met 06 nummer en msn adressen. De meeste profielen zijn mbo nivwau en lager, hebben geen foto en matchen totaal niet. Ondaks de persoonlijkheidtesten. Het kost je wel een vermogen ;)

  Sterke punten
  ik zou het niet weten

  Zwakke punten
  moeilijk contact te krijgen met klantenservice over klacht.

  Grote cataloog

  In de vorige review zit waarheid maar zie het eerder zo : Alle datingsites tesamen zijn een grote cataloog,waar wie niet van straat geraakt of niet aan zijn trekken komt,kan komen in te staan. In je persoonlijke pagina van de cataloog(profiel) kan je je dan proberen beter voor te doen.En er meestal nog moeten voor betalen ook,zodat anderen er zich rijk op maken.

  Vergaarbak

  Datingsite = alles wat op de "gewone markt" niet aan de bak komt, alle "left-overs" zeg maar, stoppen we in 1 grote vergaarbak. Vervolgens laten we dit "selecte gezelschap" met elkaar daten. Als we een club als Lexa moeten geloven rolt hier een succespercentage uit van 70% of nog meer. Yeah right.

  vergelijken? echt niet

  hier valt niks te vergelijken...beetje een misleider...kijk zelf maar....gewoon ordinair een paar links onder elkaar, meer niet. trek je conclusie zelf

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review