DatingOpInternet.nl

DatingOpInternet.nl - Reviews over datingsites en artikelen over liefde en dating. Op het internet zijn er tientallen websites die datingsites vergelijken. Het gros van deze websites mist echter het objectieve gedeelte. Zo wordt vaak niet alle informatie getoond bij veel datingsite vergelijkers. Kosten, informatie en toegelichte algemene voorwaarden zijn vaak factoren die niet worden getoond. Wij zorgen ervoor dat er duidelijke en praktische informatie wordt getoond zodat jij zelf kan bepalen of je de datingsite wilt proberen en later geen onverwachte narigheden tegenkomt.DatingOpInternet.nl Reviews

  Fijn overzicht

  Enige datingsite overzicht dat eerlijk en betrouwbaar is. Ben je opzoek naar iets dat bij jou past? Dan is dit de ideale optie hoor.

  Sterke punten
  Overzichtelijk Eerlijk

  Zwakke punten
  Geen

  Datingopinternet vernieuwd

  Datingopinternet.nl is vernieuwd en komt niet meer overeen met wat hierboven staat. Het heeft een compleet ander uiterlijk en ook de reviews zijn veranderd. Er wordt duidelijk vermeld wanneer een datingsite gebruik maakt van neppe profielen of wanneer het een echte topkeuze is. Ook worden de klantenservices duidelijk toegelicht. Wat mij betreft een betrouwbaar overzicht.

  Sterke punten
  betrouwbaar overzichtelijk

  Zwakke punten
  weinig tot geen ervaringen (waarschijnlijk nog niet populair genoeg)

  Ook fakesites worden goedgekeurd

  Bekende fake sites worden hier ook goedgekeurd.Neem eens info over de besproken sites.Hier op datingwebsites, datingbedrog, fakerslijst.

  Aardige vergelijker

  Prima site met goede datingsite review maar deze site is beter voor de ervaringen.

  Sterke punten
  Duidelijk overzicht Goede reviews

  Zwakke punten
  Weinig ervaringen

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review