DatingContacten - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 30 oktober 2017
DatingContacten Logo
  1. DatingContacten informatie
  2. Doelgroep
  3. Zoekfunctie
  4. Aanmelden
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. DatingContacten Reviews
  8. Schrijf ook een review over DatingContacten

Niet tevreden over DatingContacten? Probeer dan eens Lexa.

DatingContacten informatie

DatingContacten.nl is de grootste datingsite voor contactadvertenties. Hier vind je profielen van vrouwen en mannen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date, vriendschap of relatie. Kijk snel verder en kom in contact met jouw ideale date!

* Gratis deelname
* Aanmelden in 5 seconden zonder kosten
* Iedere dag nieuwe profielen van deelnemers op zoek naar een Date, Vriendschap, Relatie of Huwelijk
* Anoniem en discreet flirten, e-mailen, chatten en afspraakjes maken met de date van je dromen
* Duizenden foto?s van andere mensen bekijken

DatingContacten Details

Hits: 2339

URL: http://www.DatingContacten.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 0

Doelgroep

Ben je op zoek naar nieuwe contacten, vriendschap, een seksdate of een serieuze relatie? Dan ben je bij datingcontacten op het juiste adres. Op deze site zijn er namelijk een aantal leuke profielen van mannen en vrouwen, die allen op zoek zijn naar een serieuze relatie, partner en of flirt. Schrijf je dus snel in als je op zoek bent naar wat liefde en of geluk. Er zijn dagelijks een aantal nieuwe profielen op deze site, je privacy wordt gegarandeerd en je kan echt afspreken met mensen uit je buurt. Nog meer reden dus om je aan te melden op deze site.

Zoekfunctie

Gebruikers hebben de mogelijkheid om op de startpagina van de site gebruik te maken van de zoekfunctie. In het zoekformulier kan men onder andere aangeven van welke geslacht men is, waar men naar op zoek is, uit welke regio de persoon moet komen en in welke leeftijdsklasse de persoon moet zitten. Na de gegevens verwerkt te hebben kan men klikken op ‘zoeken’. Vervolgens komt er een lijst met potentiele kandidaten tevoorschijn waarmee men contact kan leggen middels het versturen van flirts, e- mails en of berichten.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de aanmeldpagina van de site het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In het formulier moet men onder andere een profielnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben, kan men het formulier versturen naar de beheerders van de site. Vervolgens wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar spannende datingcontacten.

Kosten

Het aanmaken van een account op deze site is geheel gratis. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd voor het versturen van flirts en berichten. Voor het versturen van een bericht en of flirt moet men 16 credits betalen. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende creditbundels:
Prijs Kosten Credits
€ 10,00 - 160
€ 25,00 - 480
€ 50,00 - 1000
€ 100,00 - 2079
€ 200,00 - 4236

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en geïnteresseerden contact opnemen met de helpdesk van DatingContacten.nl. Dit kan men doen door het contacformulier in te vullen welke te benaderen is op de contactpagina van deze site.
Hier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, het onderwerp en het bericht ingeven en versturen naar de beheerders van de site.


Maak nu een gratis account aan op DatingContacten


Reviews en Ervaringen over DatingContacten

Er zijn nog geen reviews geschreven over DatingContacten

Schrijf ook een review over DatingContacten

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DatingContacten aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DatingContacten aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DatingContacten


Home » Algemene Datingsites » DatingContacten