DatingEasy.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. DatingEasy.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden die binnen de datingcommunity gelden. Wie zich gratis aanmeldt bij DatingEasy.nl krijgt onder meer een eigen profiel, een eigen mailbox en uiteraard de mogelijkheden om geschikte kandidaten uit de database te filteren. Als je even niet gezien wilt worden door de andere deelnemers kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Deelnemers waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

Doelgroep

Dating Easy is een datingsite, waar een ieder vanaf 18 jaar terecht kan voor het vinden van een date, relatie en of vriendschap. Op basis van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren, kunnen gebruikers van deze site makkelijk in contact komen met andere leden en eventueel met elkaar afspreken.


Inschrijven

Personen die deelgenoot willen zijn van Dating Easy, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Om dit te kunnen bewerkstelligen, kan men op de startpagina van de site, onder het kopje "Schrijf nu in en start met daten!", enkele persoonsgegevens, voorkeuren en het e- mail adres ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site, kan men klikken op "Inschrijven". Hierna wordt een activatie link opgestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Hierna kan men direct van start met het zoeken naar een geschikte date op Dating Easy.


Gratis account en VIP lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op Dating Easy. Met dit account heeft men de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, profielen te bekijken, standaard berichten te sturen, foto's te plaatsen, hoofdfoto's te bekijken en men kan gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Daarnaast kan men het account ook upgraden naar een VIP- lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft de gebruiker toegang tot alle functionaliteiten van de site. Men kan onder andere gebruik maken van de foto zapper opties, persoonlijke berichten sturen naar andere leden, uitgebreid zoeken op de site naar interessante gebruikers en chatten met andere leden.


Kosten

Personen die geïnteresseerd zijn in de site, kunnen geheel gratis een account aanmaken. Met dit gratis account hebben zij toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Indien men gebruik wilt maken van alle functionaliteiten van de site dan kan men tegen een kleine financiële vergoeding, het account upgraden naar een VIP- account. De prijzen voor het VIP- lidmaatschap, zien er als volgt uit: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Profiel verwijderen

Gebruikers die reeds een date hebben weten te scoren en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje. Vervolgens kan men klikken op 'instellingen' en daarna op het tabblad 'uitschrijven'. Nadat men de uitschrijving van de site bevestigd heeft, wordt het profiel verwijdert van de site en zal in het vervolg niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Eventueel lopende abonnementen worden per direct stopgezet en de niet gebruikte credits worden niet terg gecrediteerd.


Contact gegevens

Klikmedia B.V. Kerkenbos 1057c NL-6546 BB Nijmegen Nederland Postbus 38218 NL-6503 AE Nijmegen Nederland Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van de site door het online contactformulier in te vullen en te versturen. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'.


Dating Easy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dating Easy.

Bezoek Dating Easy

Schrijf een review