waardeloos

Ik ben sinds een week of 2 lid van deze dating site en ben vandaag zonder reden of waarschuwing geblocked. Je kunt beter wat betalen dan zo'n gratis waardeloze site. Is me ook opgevallen dat als je uitgelogd bent nog uren daarna online staat.

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

2 reacties

Ik ben ook verbannen van de Dating 2000 website.Ik kan niet eens meer op de site komen,als ik met google Dating 2000 opzoek en deze dan vervolgens aanklik.Dan krijg ik op me scherm te lezen de tekst forbidden.Ik begrijp niet zo goed wat de rede is waarom de beheerders mij de toegang hebben ontzegd.Ik heb iedereen met respect behandeld.Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik veel vrouwen heb benaderd en dat ik met veel vrouwen tegelijke tijd contact had.Maar dit is toch niet verboden, ik dacht ik ga ze eerst leren kennen en dan kies gewoon de leukste uit.Daar dacht de beheerder waarschijnlijk anders over, want ik werd onderbroken en verbannen.Ik kan niet eens meer bij me profiel komen om me foto's en gegevens te verwijderen.Ik vind het wel jammer dat dat gebeurt is, want ik had het wel naar me zin op de site en ik kreeg best veel reacties.

Ik heb ook lang op deze site gezeten. Maar er zitten waarschijnlijk alleen verrotten personen op. Kreeg de ene gek naar de andere. In het begin waren ze lief. Maar had je een tweede date met die persoon dan leerde ze heel snel kennen. Nooit hebben ze geld als je hoor. Nog niet om ergens koffie te drinken of naar je toe te komen. Waardeloos alle personen die ik heb gedate.

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating 2000
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden